Sreda na Pomurskem športnem festivalu 2018

Tretji dan je bil v znamenju mednarodnega košarkarskega turnirja 3x3, metanja trojk, odbojke na mivki za mešane ekipe U15, turnirja v človeškem namiznem nogometu in futsala

Prlekija-on.net, četrtek, 28. junij 2018 ob 08:47
Pomurski športni festival

Pomurski športni festival

Tretji festivalski dan je bil v znamenju mednarodnega košarkarskega turnirja 3x3, metanja trojk, odbojke na mivki za mešane ekipe U15, turnirja v človeškem namiznem nogometu in futsala (3 vs. 3).

Športno dogajanje na največji pomurski športni prireditvi se je nadaljevalo tudi včeraj. Ekipe so se pomerile v štirih športnih aktivnostih, za otroški program pa je znova poskrbel Bumerang Sreče.

Turnir v odbojki na mivki za mešane trojke U15 je osvojila ekipa Pohane gimnastičarke, za njo pa so se zvrstile ekipe Lotmerk Motto keksi in Šala-vic. V futsalu (3 vs. 3) je zmagala ekipa Žuti, druga je bila ekipa Beli, tretji so bili Trije mušketiri, četrta pa ekipa Ulica. Turnir v človeškem namiznem nogometu je z zasedbo prvega mesta pripadel ekipi Črne vrane, tej pa so sledili Šprudlaši, Seronje in Mravle brez kril.

V košarkarskem turnirju 3x3, ki je potekal v izvedbi Košarkarskega kluba Beltinci, se je domačim ekipam tudi letos pridružila ekipa iz Hrvaške. Napete tekme so stopnjevale pričakovanja ekip, ki so vnovič pokazale izvrstno igro. In še posebej napeto igro so ekipe odigrale v tekmah za prva tri mesta. Z naskokom na prvo mesto je letošnji košarkarski turnir 3x3 osvojila ekipa 3+1 gratis, drugo mesto je zasedel KK Ljutomer, tretje mesto pa je osvojila ekipa 3x3 Beltinci. Hkrati je potekalo tudi tekmovanje v metanju trojk. Letošnji naslov »kralj trojk« je osvojil Niko Gomboc.

Četrtek s petimi športnimi aktivnostmi in Plesno šolo Zeko

Danes je na programu Pomurskega športnega festivala kar pet športnih aktivnosti. Potekal bo še zadnji turnir v odbojki na mivki za mešane trojke, dodgeball turnir, tekmovanje v ruskem kegljanju, zaključni turnir v judu, zamuditi pa ne gre že kar 28. tradicionalnega streljanja penalov.

In k temu je potrebno dodati še, da za male in velike plesalce Plesna šola Zeko danes pripravlja plesni program.



Več v Šport