Dodaj fotografijo in osvoji fotoaparat Nikon Coolpix L22!

Peti nagradni foto natečaj

Prlekija-on.net, sreda, 1. december 2010 ob 18:212
Fotospecialisti.si

Fotospecialisti.si

Portal Prlekija-on.net v sodelovanju s Fotospecialisti.si prireja peti nagradni foto natečaj na temo zimskih in decembrskih prazničnih fotografij. Fotografije torej lahko vsebujejo kakršenkoli motiv, ki je aktualen v teh zimskih prazničnih dneh (lučke, okrasitev, božična drevesca, jaslice, venčke, ognjemet, zimske radosti, zasnežena pokrajina, ...). Nagrada za najboljšo fotografijo je fotoaparat Nikon Coolpix L22, ki ga podarja spletna trgovina Fotospecialisti.si.

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala,
  • fotografija mora biti avtorsko delo,
  • fotografija mora vsebovati prazničen ali zimski motiv,
  • vsakdo lahko naloži neomejeno število fotografij,
  • upoštevane bodo samo fotografije, ki bodo naložene v ustrezno galerijo.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
Foto natečaj traja od 1. decembra 2010 do vključno 2. januarja 2011. Izmed vseh naloženih fotografij bomo takrat izbrali do 10 najboljših, med katerimi boste uporabniki portala v javni anketi na portalu in na Facebook strani Prlekija-on.net glasovali za najboljšo fotografijo do vključno 8. januarja 2011. Za izbor fotografij za uvrstitev v finalno glasovanje, bo delno štelo, katere fotografije imajo največ ogledov in najboljše ocene, zato fotografije ocenjujte že sedaj v sami galeriji. V finalni izbor se uvrsti 10 fotografij različnih avtorjev, ki jih bo izbrala žirija, prednost pa imajo fotografije domačega, prleškega kraja. Če avtorjev ne bo 10, bo posamezni uporabnik zastopan z več fotografijami. Če ste že sodelovali v tretjem foto natečaju lani decembra, ki je bil prav tako na temo prazničnih fotografij, iste fotografije ne nalagajte, saj ne bo štela za veljavno.

Najboljših 10 fotografij (ali po presoji več) bo nato objavljenih v javni anketi in v galeriji na Facebook strani Prlekija-on.net. Avtor seštevka najbolje ocenjene fotografije v javni anketi (število glasov) na portalu in na Facebook strani Prlekija-on.net (število "Všeč mi je (Like)") nato prejme glavno nagrado, prvih 10 finalistov pa prejme tudi majico Prlekija-on.net. In ne spreglejte nagradne igre v FB skupini Fotospecialisti.si. Tam vas čaka velika nagrada Nikon Coolpix S1000pj (fotoaparat s projektorjem).

Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe (pravilo št. 18). Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.

Spodaj je galerija, ki se že počasi polni.


Več v Nagradne igre

Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas bo ponovno združila v Lenartu

petek, 16. marec 2018 ob 08:38
Bujta repa

Znan je program 61. Bujte repe

sreda, 21. februar 2018 ob 15:24