Krst mošta si je v Ljutomeru ogledal tudi Zoran Janković

V Ljutomeru je potekalo tradicionalno Martinovanje

Dejan Razlag, nedelja, 13. november 2011 ob 02:4011
Na zdravje novemu vinu

Na zdravje novemu vinu

Na sobotnem večernem dogajanju na tradicionalnem Martinovanju v Ljutomeru je nastopila skupina Victory, ki je poskrbela, da je plesala starejša in tudi mlajša publika.
Dismissed

Martinov petek v Ljutomeru



Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba je najprej nagovorila zbrane v šotoru, za uvod v sobotno Martinovo rajanje pa so poskrbeli Pepek z brega, Klumpa in Prleški Aleš s krstom mošta, ki sta si ga ogledala tudi Zoran Janković, župan mestne Občine Ljubljana in kandidat za premierja na prihajajočih državnozborskim volitvah ter Marjan Kardinar, župan Občine Dobrovnik s soprogo Mariko Kardinar, ki kandidira za poslanko v okraju Ljutomer na Jankovićevi listi Pozitivna Slovenija. Del krsta si lahko ogledate v spodnjem videu.

Zabava se je nato nadaljevala s skupino Victory do poznih jutranjih ur. Že dopoldan je na trgu potekala Martinova tržnica ter zabava s čarovnikom Janijem, popoldan pa so ekipe odigrale Martinov nogometni turnir.

Dvodnevno Martinovanje v Ljutomeru, na katerem letos ni manjkalo obrazov iz (bodoče) politike, se je tako uspešno zaključilo.


Več v Družabno