Kresovanje ob elektronskih ritmih na gradu Železne Dveri

Na gradu Železne Dveri so obiskovalci kresovali ob elektronskih ritmih

Nuša Novak, torek, 1. maj 2012 ob 19:505
Kresovanje ob elektronskih ritmih

Kresovanje ob elektronskih ritmih

Po lanskem uspešnem kresovanju, je letos društvo KAEMDE v sodelovanju s Panonija.net, 30. aprila 2012, ponovno pripravilo kresovanje v Železnih Dverih pri gradu DVERI PAX, za vse ljubitelje elektronske glasbe.

Zabava se je pričela ob 18.00 uri in trajala dolgo v noč. Predstavili so se številni DJ-i, med katerimi so bili KLEN ART, MYTUNE, Alexis DJ a.k.a. Alex Sander, NERMO, DENNIS De MENACE, KINJOSO, ALESSIO M, DJURAS, DAMYAN, SOLAR DEITY, 9oRUSH in LEN HARD. Ob 22.00 uri so prižgali slavnosti kres, ob katerem so obiskovalci zaplesali v divjih ritmih gostujočih DJ-ev.

Žur je bil res nepozaben, saj je bilo za vse, ki so se ga udeležili, dobro poskrbljeno. Vstop na kresovanje je bil prost, organiziran je bil tudi taxi prevoz Ljutomer – Železne Dveri, manjkalo pa ni ne dobre hrane, še manj pa dobre prleške kapljice oziroma friških špricarjev.

Za vrhunec noči, so organizatorji pripravili tudi ognjemet, podelili pa so tudi dve gratis karti za party v Gradcu. V poznih jutranjih urah pa se je žur sredi prleških goric tudi zaključil, v upanju, da se bo nadaljeval spet naslednje leto.



Več v Družabno