Sekcija Citroen kluba Prlekija pripravil 11. Hidroraid

V Bodislavcih so se ponovno zbrali ljubitelji vozil Citroen vseh generacij

Branko Košti, nedelja, 15. julij 2012 ob 09:501
11. Hidroraid

11. Hidroraid

V Bodislavcih pri Mali Nedelji so se od četrtrka do nedelje že enajstič družili lastniki in ljubitelji vozil znamke Citroen. Letošnje 11. srečanje je potekalo v znamenju dveh jubilejev. Citroen klub Slovenije namreč praznuje dvajset let delovanja, sekcija kluba Prlekija pa obeležuje desetletni jubilej.

Udeleženci iz devetih držav so se na srečanje pripeljali s približno 120 vozili različnih modelov in starosti, od popularnih spačkov, dian in žab, do najnovejših vozil. Najdlje je pripotoval udeleženec iz Avstralije, sicer z letalom, avto pa hrani v Sloveniji in se z njim vsako drugo leto pripelje na srečanje, prireditve pa so se prvič udeležili lastniki Cotroenov iz Bosne.

Organizatorji so poskrbeli za bogat spremljevalni glasbeni in razvedrilni program, med drugim so izvedli mini evropsko prvenstvo v nogometu in v metanju hidravlične krogle.

V soboto popoldne so si med panoramsko vožnjo ogledal lepote Prlekije, med postanki v ljutomerski kleti in na Jeruzalemu pa so se seznanili tudi z našo kulinariko in kvalitetnimi vini.


Več v Družabno