Upravna enota Ljutomer prejemnica certifikata odličnosti

Med dobitniki mednarodno veljavnega certifikata EFQM Priznani v odličnosti – Recognised for Exellence je tudi Upravna enota Ljutomer

Prlekija-on.net, sreda, 20. marec 2013 ob 15:332
Upravna enota Ljutomer se je uvrstila med finaliste in prejemnike diplom

Upravna enota Ljutomer se je uvrstila med finaliste in prejemnike diplom

V Kongresnem centru Brdo je v torek, 19. marca, potekala slovesna podelitev priznanj Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) za leto 2012, ki predstavljajo najvišjo državno nagrado za dosežke s področja kakovosti poslovanja, kot rezultat razvoja znanja in inovativnosti.

Priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost  Podeljuje se na podlagi merila in metodologije, ki je vzpostavljena po vzoru evropske nagrade odličnosti iz Bruslja, enako kot v ostalih državah evropske unije. Letos so prvič bili podeljeni tudi mednarodno veljavni certifikati. Med dobitniki mednarodno veljavnega certifikata EFQM Priznani v odličnosti – Recognised for Exellence je tudi Upravna enota Ljutomer, ki je dosegla nad 400 točk iz kategorije javnega sektorja ter se tudi uvrstila med finaliste in prejemnike diplom.

Priznanje RS za poslovno odličnost za leto 2012 sta prejeli Elektro Gorenjska d.d. iz Kranja v kategoriji organizacij z več kot 250 zaposlenimi na področju zasebnega sektorja, v kategoriji organizacij z 250 in manj zaposlenimi na področju zasebnega sektorja pa LOTRIČ meroslovje d.o.o. iz Selc.


Več v Gospodarstvo