V šovu Gostilna išče šefa tudi kandidatki iz Ljutomera

V šovu sodelujeta tudi 27-letna Martina Žibrat in 28-letna Mirjana Kocbek iz Ljutomera

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. september 2013 ob 18:001
Mirjana Kocbek

Mirjana Kocbek

Tekmovalci šova Gostilna išče šefa 11 tednov skupaj živijo, tekmujejo in ustvarjajo pod mentorstvom vrhunskega kuharskega mojstra Bineta Volčiča, ki je njihov mentor in hkrati najstrožji kritik. Skupen cilj tekmovalcev je popeljati Gostilno pri šefu do uspeha, vsak zase pa se v intenzivni tekmi potegujejo za zmago, ki prinaša 50.000 evrov, in dokazujejo, da so prav oni najboljši kuharski šef v šovu.

Ena od novosti letošnje sezone je avdicijski teden. To je teden različnih kuharskih preizkušenj, na podlagi katerih se bo Bine sam odločil, katerih 12 kandidatov si zasluži stopiti v njegovo ekipo in se potegovati za glavno nagrado. Oddaja je na sporedu na POP TV vsak dan, razen ob torkih. Ob ponedeljkih pa potekajo oddaje v živo z voditeljico Lili Žagar, komentatorji Markom Pavčnikom, Savino Atai in Mišom Stevanovićem. V ponedeljek je tudi čas, ko je na vrsti izločitev enega od tekmovalcev. Zadnja odločitev o tem, kdo kuha in kdo pakira, pa bo pripadala gledalcem.

V avdicijskem tednu sta se za vstop v kuhinjo potegovali tudi tekmovalki iz Ljutomera. Na uradni spletni strani je zapisano, da je 28-letna Mirjana Kocbek iz Ljutomera po poklicu prodajalka. Kot najstnica je med kuhanjem opazovala mamo in se od nje ogromno naučila. Kuhanje jo sprošča, sprašuje pa se, kako se bo odrezala pod pritiskom, saj se še ni preizkusila v vlogi profesionalne kuharice.

27-letna Martina Žibrat iz Ljutomera je po poklicu kuharica. Nad kuhanjem jo je navdušila mama, s katero sta včasih celo tekmovali v peki peciva. Najbolj jo navdušuje razvijanje novih idej, vonja in okusov. Njena želja po zmagi je velika, saj pravi, da ima še ogromno zamisli, ki bi jih rada uresničila, pa se glasi opis za drugo tekmovalko iz naših krajev na uradni spletni strani.

Če bo kateri v najbolj znani gostilni uspelo, pa lahko preverite v oddaji.


Več v Družabno