Nagradna igra Veliki Valentinov koncert v Ljutomeru

Oliver Dragojević & Dupini ter klapa Intrade & Tomislav Bralić je najlepše darilo, ki ga lahko podarite za praznik zaljubljenih

Prlekija-on.net, četrtek, 9. januar 2014 ob 22:2611
Veliki Valentinov koncert v Ljutomeru

Veliki Valentinov koncert v Ljutomeru

V Ljutomeru se nam obeta nepozaben glasbeni večer, ko bodo 15. februarja 2014 ob 20. uri v športni dvorani ŠIC Ljutomer, nastopili Oliver Dragojević & Dupini ter klapa Intrade & Tomislav Bralić. Odlične vokalne interpretacije, ob spremljavi klavirja in kitar je zagotovilo za posebno romantično doživetje predvsem za predstavnice nežnejšega spola.

Oliver Dragojević je rojen 8. decembra 1947 v Veli Luki na otoku Korčula. Je eden največjih, vsekakor pa najbolj cenjenih pevcev, ki na glasbeni sceni vladajo že desetletja. Vsi vemo kdo je Oliver in kakšne so njegove interpretacije pesmi zaradi katerih ga najraje poslušamo.

Njegov prvi nastop sega v leto 1967, ko se je prebil s pesmijo Picaferaj. To je bil tudi začetek velikega glasbenega sodelovanja z Zdenkom Runjićem. Nekaj let pozneje je sledila uspešna kariera, ki traja še danes in sledili so hiti za hitom: Galeb i ja, Skalinada, Oprosti mi pape, Vjeruj u ljubav, Moj lipi anđele, Kad mi dođeš ti, Pismo moja, Trag u beskraju, Bez tebe,  Cesarica, Lipo moja in še veliko drugih.

Oliver ima za sabo razprodanih veliko koncertov, kot so: Royal Albert Pariz, Carnegie Hall v New Yorku, Konzerthaus na Dunaju, Royal Albert Hall v Londonu, Arena Zagreb, Arena Split, dvorana Tabor Maribor in še veliko manjših mest. Skozi svojo glasbeno kariero je izdal 20 studijskih albumov, 5 live albumov in 10 kompilacij. Album z Dvi, tri riči je postal platinast z več kot 50.000 kopijami.

Na koncertu bodo nekomu izmed obiskovalcev podarili 7 dnevni paket za 2 osebi v hotelu Fontana na Jelsi na otoku Hvar.
Nagrado so prispevali Fontana hoteli apartmani d.o.o. Jelsa Croatia in turistična zajednica Jelsa.
Več o destinaciji »

Da bo koncert res popoln, se bo Oliverju na odru pridružila še klapa Intrade z odličnim solistom Tomislavom Bralićem, kateri ima z Oliverjem posneto tudi pesem Škrinja jubavi, ki je izšla letos in bo sigurno slišana na koncertu.

Klapa Intrade & Tomislav Bralić je nedvomno trenutno ena najbolj priljubljenih klapskih zasedb v sosednji Hrvaški, s svojimi nastopi pa navdušuje tudi poslušalce širom Evrope in ZDA. Zadrska klapa Intrade deluje od leta 1985, znani pa so po tem, da pojejo ljudske dalmatinske pesmi, predvsem v povezanosti z novo glasbo, ki se izvaja z glasbeno spremljavo. V zadnjih nekaj letih izvajanja na priljubljenih glasbenih festivalih, prejemajo laskave nagrade. Njihovi koncerti kažejo izjemno stopnjo zrelosti skozi glasbeno široko paleto. Leta 2012 pa so na Festivalu Zabavne Glasbe Split osvojili nagrado publike s pesmijo Zašto uvik pivan. Prinašajo vam večer odličnih, večinoma avtorskih pesmi.

Oliver je pred štirimi leti že nastopil na Valentinovem koncertu v Ljutomeru, kjer je navdušil polno dvorano.

Vsi zaljubljeni ter željni vrhunske glasbe vabljeni na edinstven in nepozaben koncert v Ljutomer.

Vstopnice po 18 evrov lahko v predprodaji kupite v Šic bar cafeju v Ljutomeru in na vseh prodajnih mestih Eventima.

Lahko pa sodelujete v naši nagradni igri, kjer bomo podelili 3 vstopnice ter z malo sreče vstopnico dobite brezplačno. Odgovorite na spodnje vprašanje in sodelujte v nagradni igri. Nagradna igra traja do vključno nedelje, 9. februarja.

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala in uporabniki, ki uporabljajo Facebook Connect,
  • vsak uporabnik lahko sodeluje samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov),
  • upoštevani bodo samo odgovori, ki bodo poslani preko spodnjega obrazca.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
  • če še nimate svojega računa, se registrirajte ali se prijavite s pomočjo storitve Facebook Connect,
  • zgoraj desno pod Prijava se prijavite v sistem,
  • v tem članku odgovorite na vprašanje tako, da v okence vpišete odgovor in kliknete Pošlji.
Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.

Oliver Dragojević


Več v Družabno