Arabela Alt tretja na badminton turnirju v Lendavi

V Lendavi je potekal 9. mednarodni turnir v badmintonu do 19 let Srebrna žogica Lendave, na katerem je nastopilo 144 tekmovalcev

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. april 2014 ob 13:23
Arabela Alt in Dejan Stajnko

Arabela Alt in Dejan Stajnko

Minuli konec tedna je v Lendavi potekal 9. mednarodni turnir v badmintonu do 19 let Srebrna žogica Lendave, na katerem je nastopilo 144 tekmovalcev iz sedmih držav.

V kategoriji do 19 let sta zmagala Rudolf Dellenbach (Italija) in Eva Gruber (Slovenija), v dvojicah pa Rok Jerčinovič/Tilen Zalar (Slovenija) ter Anja Janić/Veronika Ostra (Srbija/Češka). V kategoriji do 15 let sta zmagala  Dorijan Cvijanović (Hrvaška) in Réka Madarász (Madžarska), v dvojicah pa Klemen Lesničar/Domen Lonzarič (Slovenija) in Anett Karsai/Réka Madarász (Madžarska).

V kategoriji do 13 let sta zmagala Enrico Baroni (Italija) in Kitti Szoták (Madžarska), v dvojicah pa Anej Cizelj
/Miha Masten
(Slovenija) ter Leila Ombódi/Kitti Szoták (Madžarska). V kategoriji do 11 let sta zmagala Sergej Lukić (Srbija) in Zoja Novak (Slovenija).

Iz ljutomerskega badminton kluba je nastopila Arabela Alt, ki je v svoji kategorji do 15 let delila tretje mesto s Petro Polanc. Trener Dejan Stajnko je bil z uvrstitvijo Arabele zadovoljen, sledi pa še turnir Čakovec Open, kjer bo Arabela nastopila na svojem zadnjem turnirju do 15 let.


Več v Šport