La Toya se je preselila v Pomurje

V sklopu kampanje želi La Toya poiskati tudi kandidate, ki bi sodelovali v novem slovenskem erotičnem filmu

Bojan Sobočan, sreda, 23. april 2014 ob 07:29
La Toya v Pomurju

La Toya v Pomurju

La Toya, najbolj znana slovenska igralka filmov za odrasle, se je v torek preselila v Pomurje in za to je imela več kot dobre razloge. Zraven tega, da si je zaželela podrobneje spoznati pokrajino ob Muri, v sklopu svoje vseslovenske kampanje promovira in napoveduje nastanek svojega novega trdo erotičnega filma, ki naj bi začel nastajati to poletje. Pri nastajanju filma bo sodelovala že usklajena ekipa, ki je že uspešno posnela nekaj erotičnih filmov.

V sklopu kampanje želi La Toya poiskati tudi kandidate, ki bi sodelovali v novem slovenskem erotičnem filmu. Vse, ki bodo zbrali dovolj poguma in sprejeli izziv, čaka avdicija meseca julija. Za izbrance pa se bo začelo trdo delo in snemanje v mesecu avgustu.

La Toya se bo v Pomurju mudila predvidoma do ponedeljka, ko bo nadaljevala svojo pot še v preostale pokrajine. Prebivalci ob Muri bodo tako v prihodnjih dneh imeli možnost srečati in pobližje spoznati najbolj znano slovensko porno igralko. Vsak večer pa jo lahko srečate v Pomurskem nočnem klubu poimenovanem po egiptovski faraonki in kraljici Kleopatri.


Več v Družabno