V Cerkvenjaku so se pojavili žitni krogi

V preteklosti so žitni krogi burili domišljijo po celem svetu, tudi v naši bližini, na Krapju, v Rakičanu, pri Sv. Trojici, ...

Prlekija-on.net, sobota, 7. junij 2014 ob 16:182
Žitni krogi v Cerkvenjaku

Žitni krogi v Cerkvenjaku

Tokrat so se žitni krogi pojavili v Cerkvenjaku, natančneje v Čagoni. Na žitnem polju so se pojavili krogi, ki so podobni tistim izpred treh let, ki so nastali pri Sv. Trojici v Slovenskih goricah. Krogi v Cerkvenjaku so se pojavili okrog 5. junija.

Bralec Matej, ki nam je poslal informacijo, je ob tem, malo za šalo malo zares, zapisal: "Spoštovani! Tole ni hec, včeraj pri učenju matematike za maturo v nočnih urah sem slišal čudne glasove, seveda sem bil tako poglobljen v enačbe da se nisem dal motiti. A danes sem ob jutranji kavici pogledal iz terase na našo njivo. Pr mjdun so bili nezemljani .. reši se kdo se more.
Sosedje govorijo, da bi naj videli celo lučke na nebu in pravtako tudi čudne glasove.
P.S.: takih lepih krogov še jaz pri matematiki z šestilom ne narišem!"

Kroge si lahko ogledate tudi v spodnjem videu in sami presodite. V preteklosti so žitni krogi burili domišljijo po celem svetu, tudi v naši bližini, na Krapju, v Rakičanu, pri Sv. Trojici, ..., v večini primerov po svetu pa je bilo tudi doakazno, da so delo človeških rok oz. nog. Tudi v tem primeru verjetno ni nič drugače.



Več v Zanimivosti