Samo Budna z zadnjim singlom pred izidom plošče

Pesem Kje si? je zadnji single pred izidom plošče z naslovom »Za nazaj in za naprej«, ki bo izšla jeseni

Prlekija-on.net, torek, 17. junij 2014 ob 13:51
Samo Budna

Samo Budna

Samo Budna, izjemen prleški glasbenik, ki je že dolga leta prisoten na glasbenem področju, je izdal novo pesem z naslovom Kje si?, ki je zadnji single pred izidom plošče z naslovom »Za nazaj in za naprej«, ki bo izšla jeseni.

Besedilo in glasbo je napisal Samo, za aranžma pa so poskrbeli Elevators - Davor Klarič, Robi Pikl, Jani Hace, Sergej Ranđelkovič - Run Joe, Samo Budna in Gaber Radojevič, ki je tudi producent, snemano pa je bilo v studiu Parametrik. Pesem Kje si? je zadnji single pred izidom plošče z naslovom »Za nazaj in za naprej«, ki bo izšla jeseni. Celotna plošča bo posneta z bandom Elevators, back vokale pa je zapel Rudi Bučar. Na plošči bo devet pesmi.

Samo Budna je že dolga leta prisoten na glasbeni sceni, poznavalcem slovenske glasbe je zagotovo ostal v spominu kot vodja zasedbe Posodi mi jürja, poznamo ga tudi kot violinista pri Vladu Kreslinu, v zadnjih letih pa nastopa kot Samo Budna & Band, kjer je okoli sebe zbral odlične glasbenike. Svoj samostojni studijski prvenec »Manj je več«, je izdal leta 2009, v letu 2011 pa je Samo izdal tudi prvi videospot za skladbo Dnevu se slabo piše. V pričakovanju novega albuma pa pesmi Kje si? lahko prisluhnete spodaj.

V živo pa bo Samo Budna z bendom v naši bližini nastopil že čez slab mesec, na 12. mednarodnem srečanju MK Jezerski duhovi, v soboto, 12. julija.



Več v Glasba in film