Predstavil se je Franjo Karlovčec, kandidat za župana Občine Ljutomer

S podpisi podpore občank in občanov, je kandidat za župana Franjo Karlovčec vložil kandidaturo

Prlekija-on.net, četrtek, 11. september 2014 ob 10:197
Franjo Karlovčec

Franjo Karlovčec

V sredo, 10. septembra, se je na novinarski konferenci v ljutomerskem hotelu, predstavil kandidat za župana Občine Ljutomer, Franjo Karlovčec, ki je poleg sedanje županje, mag. Olge Karba, edini kandidat za župana ljutomerske občine.

Na novinarski konferenci je Karlovčec povedal, da več let spremlja delovanje občine in občinskih organov, kjer je spoznal, da je na tem področju še prostor za napredek in splošna želja po drugačnem načinu dela in vodenja občine.

Dejal je, da ima okoli 30 let izkušenj v gospodarstvu, po njegovem pa občina rabi človeka z izkušnjami v gospodarstvu, da bo gospodarno in odgovorno vodil občino, kot bi bila podjetje v lasti vseh občank in občanov.

Slogan njihove kampanje bo ENOTNI, s čimer se bodo zavzemali za politiko, ki temelji na enotnosti, sodelovanju, spoštovanju, strpnem dialogu, vključevanju vseh, povezovanju z ljudmi, ki imajo znanje in voljo za delo in potrebujejo le zadosti priložnosti.

Temeljna vodila pri njihovem delovanju so: vrniti dostojanstvo in ponos občanov, sodelovanje, povezovanje, enotnost, ustvarjanje novih delovnih mest, varnost, kvaliteta življenja in prevzemanje odgovornosti.

Ker je "Braco", kot ga kličejo znanci, v širši javnosti in predvsem v politiki dokaj neznano ime, ga v spodnjem videu lahko nekoliko bolje spoznate.



Več v Politika