Nastaja videospot »Danes se bom veselil«

Vedno večja popularnost Marka Tivadarja iz Malih Bakovcev

Filip Matko, petek, 12. september 2014 ob 23:02
Mark s plesalkami

Mark s plesalkami

Bodoči ekonomski tehnik, 19-letni dijak 5. letnika Srednje ekonomske šole in gimnazije v Murski Soboti, Mark Tivadar iz Malih Bakovcev pri Murski Soboti skrbi za svojo popularnost in svoje oboževalce.

V športni dvorani srednje šole, ki jo obiskuje, kot tudi v domačem kraju ter v Športno rekreacijskem centru Spartacus v Murski Soboti je sredi letošnjega septembra bilo posneto gradivo za njegov novi videospot z delovnim naslovom »Danes se bom veselil«. Skladbo za pesem Draga Horvata z istim naslovom je zložil Dejan Borovič, ki je prispeval tudi aranžma. Mark, ki je sam producent, v videospotu nastopa kot pevec in tudi kot harmonikar, ki ga spremlja glasbena skupina prijateljev, svoj vokal pa je pri petju prispevala še Nina Miglič. Scenarist in režiser videospota je Denis Horvat, ki vodi ND Videostudio Gorica. Izzid novega izdelka napoveduje režiser čez dober poldrugi mesec. V času snemanja jim je namreč ob snemanju zunanjih posnetkov krepko nagajalo slabo vreme.

Poleg glasbenih prijateljev na prireditvenem odru, so na posnetem materialu tudi posnetki dijakinj in dijakov Srednje ekonomske šole in gimnazije Murska Sobota, nastop mažoretk Društva prekmurskih mažoretk Bakovci ter nastop petih mladenk (Natalija, Brina, Nežka, Danuša in Nastasja) iz Plesne dimenzije Maribor.

Snemanje videospota pod naslovom »Danes se bom veselil« so Marku Tivadarju omogočili: Grafično oblikovanje in tisk Ikaruss iz Svetega Jurija ob Ščavnici, Društvo prekmurskih mažoretk Bakovci, AC Peugeot Financiranje Murska Sobota, Plesna dimenzija Maribor, AC Profekt, prodaja in servis d.o.o. Murska Sobota ter firma Falkon Jožefa Žigerta iz Očeslavcev.


Več v Glasba in film