Vabilo in zahvala ob zaključku kampanje

Prlekija-on.net, sreda, 1. oktober 2014 ob 23:00
Franjo Karlovčec

Franjo Karlovčec

Drage krajanke in krajani KS Ljutomer,

KS Ljutomer je največja krajevna skupnost v naši občini in krajevna skupnost, iz katere prihajam tudi sam. Zato sem se odločil, da se z vami srečam na malce drugačen način. In sicer, v objemu narave in kulturne dediščine, na prostem, ob spremljavi odlične glasbe. Dobimo se ta petek, 3. oktobra, ob 16. uri na hipodromu Ljutomer. Po kratki predstavitvi in pogovoru bomo prisluhnili odličnemu domačemu glasbeniku – Samu Budni.

Prijazno vabljeni – srečanja z vami se resnično veselim!

Drage občanke in občani,

za nami so izjemno naporni štirje tedni. Čeprav so bili trenutki, ko sem bil resnično utrujen, so mi vaša pozitivna energija in spodbudne besede dajale moč, voljo in pogum, da vztrajam in zadevo izpeljem do konca.

Tekom kampanje smo obiskali prav vse krajevne skupnosti, nekatere tudi večkrat. Hvaležen sem vam za vaše predloge in ideje, ki smo jih vključili v naš program po posameznih krajevnih skupnostih in za katere se zavezujemo, da jih bomo po volitvah tudi uresničili. Ne gre za prazne predvolilne obljube, ampak za konkretne zaveze vam, dragi občani in občanke. Zavedam se, da vse vaše zahteve in prošnje niso odraz tega, da bi želeli nemogoče, ampak zgolj odraz želje po primernih pogojih za dostojno življenje.

Vsem skupaj se iskreno zahvaljujem za vso vašo spodbudo, prijaznost in iskrenost. Vljudno vas vabim, da se v nedeljo, 5. oktobra, udeležite volitev. Vsi skupaj se zavedamo, da so spremembe nujno potrebne – a da se spremembe lahko zgodijo, potrebujemo vaše glasove. Za gospodarski razvoj, enotnost in solidarnost obkrožite številko 2 – mojo in vašo srečno številko!

Še enkrat najlepša hvala in se vidimo na volitvah!

Franjo Karlovčec
Neodvisni kandidat za župana občine Ljutomer s podporo strank DeSUS, SD, SMC, SLS in Zares

Vabilo Franjo Karlovčec

Naročnik članka je Franjo Karlovčec


Več v Politika