Hvala vam - na pomoč!

Prlekija-on.net, sreda, 8. oktober 2014 ob 08:132
Stanislav Hunjadi - Striček in Nina Stegmüller

Stanislav Hunjadi - Striček in Nina Stegmüller

Drage naše volilke, dragi naši volilci, spoštovani občani in občanke!

Z velikim presenečenjem in prijetnim zadovoljstvom smo spoznali dejstvo, da ste nam vsem 21 kandidatkam in kandidatom LISTE MLADIH, ki se je oblikovala na podlagi civilne družbene pobude in na kateri so bili popolnoma novi, mladi in neobremenjeni obrazi, zaupali v taki meri, da bomo celo imeli svojo predstavnico v bodočem občinskem svetu!

Naš volilni program je zavezujoč in trdno smo prepričani, da ga bomo v čim večji meri v naslednjih štirih letih tudi uresničevali. Zahvaljujemo se vam, da ste prisluhnili tudi našemu apelu glede županske podpore, saj nam bo tako uresničevanje omenjenega programa v dobrobit prav vseh občank in občanov v največji meri lahko uspevalo!

Z vami dragi naši podporniki in zaupniki kot tudi z vsemi občani Občine Ljutomer želimo, v dobrobit razvoja lokalne skupnosti kljub kriznim časom, v bodočih štirih letih imeti tesni kontakt, zato smo za vse vaše pobude, predloge, utemeljene kritike osebno in posredno dosegljivi.

VOLILNI PROGRAM "LISTE MLADIH" s soglasno podporo mag. Olgi Karba za županjo in kandidati LISTE MLADIH, lahko vidite tukaj.

Kontaktni podatki naše bodoče občinske svetnice: ninik5meister@gmail.com; gsm: 031 212 393, tel.: 02 58 48 033.

HVALA VAM in NA POMOČ!

Stanislav Hunjadi – Striček, predstavnik LISTE MLADIH
Nina Stegmüller, magistrica psihologije - izvoljena članica občinskega sveta Ljutomer na LISTI MLADIH

e-mail: listamladih2014@gmail.com
www.facebook.com/listamladih


Več v Politika