Možganska telovadba Osnovne šole Križevci pometla s konkurenco

Nagradni natečaj Fotoreportaža iz logike

Prlekija-on.net, četrtek, 23. oktober 2014 ob 08:24
Nagradni natečaj Fotoreportaža iz logike

Nagradni natečaj Fotoreportaža iz logike

25. 9. 2014 se je s tekmovanjem iz logike razpisal tudi nagradni natečaj Fotoreportaža iz logike. Prijavilo se je 23 osnovnih šol – med njimi tudi naša in že na tekmovanju iz logike smo zbirali material za oddajo fotoreportaže. Ta je vključevala fotografije, ki smo jih učenci osnovnih šol posneli že na tekmovalni dan. Na njih je bilo razvidno dogajanje na dan dogodka ter celoten zajem tekmovanja.

Učenci smo opravili malce raziskovanja ter pridobili še izjave ter misli tekmovalcev, ki so služili kot opisi fotografij – vse to smo po mnenju strokovne komisije odlično predstavili. Naša fotoreportaža je navdušila tudi bralce, saj smo do konca natečaja zbrali kar 37.242 glasov, kar nam je zagotovilo malce več kot 4000 glasov prednosti pred drugouvrščeno fotoreportažo osnovne šole iz Velenja. K naši zmagi je pripomoglo tudi polnočno glasovanje križevskih osnovnošolcev, delovnega osebja, staršev, prijateljev...

Hkrati bi izkoristili priložnost in se zahvalili vsem znancem ter učencem in učiteljem drugih šol, ki so glasovali za našo fotoreportažo.

Celotno fotoreportažo in izdelke drugih osnovnih šol najdete tukaj.

Rezultati po glasovanju.

Končni rezultati.

Učenke Kaja Antolin, Klara Dragović, Maša Štuhec, Meta Štuhec in mentorica Manica Karba


Več v Kultura in izobraževanje