Osebni avtomobili, motorji, traktorji, tovornjaki, prikolice, ...

V Prlekiji sta se odprli dve novi pisarni družbe Regi-vo registracija vozil d.o.o., v Ljutomeru in Gornji Radgoni

Prlekija-on.net, torek, 25. november 2014 ob 09:47
Regi-vo registracija vozil d.o.o.

Regi-vo registracija vozil d.o.o.

Ste lastnik ali uporabnik vsaj enega od naštetega vozila, potem vam bo dobrodošla informacija, da sta se v Prlekiji odprli dve novi pisarni družbe Regi-vo registracija vozil d.o.o. Ena od lokacij je v Ljutomeru na Kolodvorski cesti 16 (v poslovni stavbi Slovenika - tik ob gradnji novega nadvoza) in druga je v Gornji Radgoni na Ljutomerski cesti 30 c (v poslovni stavbi M.Trade- SKF- neposredno pred zgradbo Reflexa in AR Cont IP).

Družba je pričela z obratovanjem v sredini septembra. Ukvarjajo pa se z registracijo vozil na podlagi pooblastila Ministrstva za notranje zadeve in sicer za nova in rabljena osebna vozila, traktorje in traktorske priklopnike, motorna kolesa, kolesa z motorjem, priklopna in tovorna vozila.

Poleg registracij vozil opravljajo še podaljšanje prometnih dovoljenj s plačilom dajatve za uporabo cest (cestnina), prepise, odjave vozil iz prometa, homologacije v sodelovanju z RTI Maribor, izdajo registrskih tablic in preizkusnih tablic, naročilo tretje tablice ali tablice po izbiri (s svojim imenom ), ...

Kot so včasih rekli in to danes vedno bolj drži »čas je denar«, se v družbi tega zavedajo. Bodisi da ste v službi, imate kakšne nujne opravke, greste le k frizerju, ali pa vam je to opravilo tuje ali pa se vam enostavno ne ljubi, vam po dogovoru njihovi zaposleni pridejo po vaš avto in ga odpeljejo na tehnični pregled. Tako boste prihranili nekaj časa in poti, pa še nujno opravilo boste opravili.

Naj vas opomnimo, da pri podaljšanju prometnega dovoljenja potrebujete le potrdilo o zavarovanju vozila, osebni dokument in pa prometno dovoljenje. Za odjavo vozila iz prometa pa poleg osebnega dokumenta in prometnega dovoljenja še registrske tablice. V primeru, da ste poplačali leasing za vaše vozilo pa potrebujete za prepis vozila v vašo last osebni dokument, prometno dovoljenje, soglasje leasing hiše za prenos lastništva in pa potrdilo o zavarovanju vozila. V primeru da ste kupili odjavljeno ali imate doma odjavljeno vozilo, pa lahko pridobite tudi preizkusne tablice. Tako rekoč, lahko opravite vse postopke hitro, zanesljivo in prijazno.

Kot posebnost in predvsem ugodnost za stranke pa so možnosti plačila. Poleg gotovinskega plačila je mogoče plačati tudi s plačilnimi karticami. Če ste imetnik vsaj ene od sledečih kreditnih plačilnih kartic: Karanta, MasterCard ali Visa Nove Ljubljanske banke, je možnost plačila celotnega računa na tri obroke, tudi cestnina.

Delovni časi pisarn so sledeči:
- v LJUTOMERU od ponedeljka do petka od 7.00-17.30 ure in vsako soboto od 7.00-12.00 ure,
- v GORNJI RADGONI od ponedeljka do petka od 8.00-17.00 ure in vsako soboto od 8.00-12.00 ure.

Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. št. 059 30 81 90 (Ljutomer) ali 02/62 10 417 (G. Radgona).
O dodatnih ugodnostih pa povprašajte svojega zavarovalnega agenta.

Prepričajte se o prijaznosti in ustrežljivosti njihovih zaposlenih z obiskom katere od pisarn in potrdil se bo njihov moto: »Zadovoljne stranke imajo veliko več prostega časa!«

Oglasno sporočilo


Več v Gospodarstvo