Za visoke decembrske temperature so poskrbele sexy zvezde in vroči striptizerji

V Celju je potekala 7. sLOVErotika na katerem se je v treh dneh zvrstilo 45 vrhunskih erotičnih nastopov

Bojan Sobočan, ponedeljek, 15. december 2014 ob 12:132
7. erotični sejem sLOVErotika

7. erotični sejem sLOVErotika

Ta vikend je bilo še posebej vroče v Celju na Celjskem sejmišču, kjer je potekala že 7. sLOVErotika na katerem se je v treh dneh zvrstilo 45 vrhunskih erotičnih nastopov. Za pestro dogajanje, naelektreno ozračje in za številne vroče prizore so poskrbele sexy zvezdnice. Za nežnejši spol pa so izvedli spektakularne nastope postavni striptizerji.

7. mednarodni erotični sejem sLOVErotika je popestril dogajanje še z vročimi nastopi umetnikov eksotičnih in erotičnih plesov. Dogajanje na odru so dopolnjevala še bogata ponudba izdelkov in storitev industrije za odrasle. Novost letošnjega sejma sta bila tudi voditeljski par in sicer voditelja Oriana Girotto in Tadej Bricelj.

Za vroča občutja na osrednjem prireditvenem odru sejma so poskrbele seksapilna Madžarka Dorothy Black, ki je nastopila v družbi svoje prijateljice Sophie Doll. Brez cenzure se je s postavnim žrebcem Rocco Rayem predstavila šarmantna Rusinja Lola Taylor. Vitka, dolgonoga in ognjevita striptizeta Joana iz Estonije je pokazala vse svoje lepotne čare, iz Stockholma pa je na oder sLOVErotike prišla ambiciozna, samosvoja in divja Eveline.

Edina, ki se je obiskovalcem sejma predstavila že lani, je vroča in zabavna Vojvodinka Coco De Mal. Za povečan srčni utrip ženskega dela občinstva pa so poskrbeli Romeo, Carlos in Tano, postavni člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire. Predstavnice nežnejšega spola so letos še prav posebej prišle na svoj račun, saj so bili kar trije nastopi na večer namenjeni prav njim.

Namen sejma je ohranjati kvaliteto in na ustrezen način približati tovrstno dejavnost širši publiki, zraven tega pa še razbijati tabuje, preganjati predsodke in premikati meje. Število obiskovalcev iz leta v leto narašča in vedno manj je ljudi, ki jim je nerodno iti na takšen sejem. Narašča pa tudi število znanih osebnosti, ki se udeležijo sejma.

Na 7. sLOVErotiki je bilo mogoče izbirati med ponudbo modnega erotičnega perila, nogavicami in obutvijo. Na voljo so bili tudi številni erotični pripomočki zanjo in zanj za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk, lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, kondomi, vaginalne kroglice, vibratorji in fetiš pripomočki, masažni aparati in darilni program.

Predstavili so se tudi ponudniki erotičnih filmov in umetniških slik, različni masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami.


Več v Slovenija