Na Glavnem trgu dišalo po palačinkah

Lions klub Ljutomer je že peto leto zapored pripravil božični bazar v Ljutomeru

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. december 2014 ob 18:091
Božični bazar Lions kluba Ljutomer

Božični bazar Lions kluba Ljutomer

V soboto, 13. decembra, je Lions klub Ljutomer že peto leto zapored pripravil božični bazar z namenom obiskovalcem ponuditi možnost, da se malce okrepčajo, kupijo kako voščilnico in koledar ter poskusijo druge domače dobrote.

Posebnost in že kot zaščitni znak vsakoletnih božičnih bazarjev Lions kluba Ljutomer pa je postala peka palačink, ki jih vsa leta zelo okusno pripravlja članica Lions kluba Milica Makoter seveda s pomočjo ostalih članov. Tokrat so bili palačink še najbolj veseli mladi obiskovalci drsališča na Glavnem trgu, saj se je speklo in razdelilo čez 300 palačink.

V Lions klubu so odločeni, da bodo s to tradicijo nadaljevali tudi v prihodnje. Svojo družbeno odgovorno poslanstvo humanitarstva pa želijo z aktivnostmi in dejavnostjo vse bolj približati tudi ljudem, zato bodo še naprej prirejali kulturne, zabavne in druge prireditve in tako pomagali tistim, ki so pomoči najbolj potrebni. Otroci in pa otroci s posebnimi potrebami, posebej slepi in slabovidni so in bodo še naprej osrednji motiv njihovega prizadevanja.

Lions klub se zahvaljuje vsem obiskovalcem sobotnega bazarja, saj bodo tudi ta sredstva od prodanih voščilnic in prostovoljnih prispevkov, ki ste jim jih namenili, darovali družini v občini Ljutomer, ki se je znašla v zelo nezavidljivem položaju.

Lions klub Ljutomer ob tej priložnosti želi vsem bralcem Prlekija-on.net mirne in lepe prihajajoče praznike. Naj bo polno iskric v očeh naših najmlajših. Pričarajmo jim to in naredimo jim te praznike nepozabne.


Več v Družabno