Vlado Rojko bo še naprej vodil OOZ Gornja Radgona

Na konstitutivni seji Skupščine OOZ izbrali novo vodstvo

Branko Košti, sreda, 17. december 2014 ob 13:14
Vlado Rojko

Vlado Rojko

Po volitvah novih organov zbornice za mandatno obdobje 2014-2018, katere so potekale že pred časom, so na Območni obrtno-podjetniški zbornici izvedli 1. konstitutivno sejo Skupščine OOZ G. Radgona, na kateri so med drugim izbrali tudi novo vodstvo zbornice za naslednje mandatno obdobje.

Na seji, ki se je odvijala v prostorih Gostišča Kozel v Žibercih, so delegati vodenje zbornice še naprej zaupali dosedanjemu predsedniku Vladu Rojku, kateremu bosta pri njegovem delu pomagala podpredsednika Darko Firšt in Branko Novak. Poleg njih so v 11 članski upravni odbor bili izvoljeni Aleksander Krajnc, Slavko Elbl, Tatjana Lapi, Branko Weindorfer, Miran Jelen, Slavko Kozel, Miroslav Kurbus in Janja Kapun. V petčlanski nadzorni odbor so imenovali Marijano Golob kot predsednico in člane Majdo Šmid, Milana Križana, Uroša Ravnikarja in Darinko Holsedl.

Ponovno izvoljeni predsednik zbornice Vlado Rojko, se je zahvalil vsem, ki so v organih zbornice delovali v preteklem mandatu in si zaželel konstruktivnih pripomb in predlogov članov zbornice, da bodo lahko čim bolje delovali v korist obrti in podjetništva.

Ob zaključku seje skupščine je predsednik Rojko čestital Miroslavu Kurbusu (Vrtnarstvo in cvetličarstvo) za nominacijo za "Podjetnika leta 2014" in prestižno priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije "Obrtniški vzor", katero je v mesecu novembru prejel na Brdu pri Kranju.


Več v Gospodarstvo