Modna revija na sejmu Popolna poroka v Radencih

Po modni pisti se je v vlogi moderatorke in bodoče neveste sprehodila Miša Margan, prisotna sta bila tudi Maja Založnik in Damjan Murko

Jože Žerdin, nedelja, 1. februar 2015 ob 18:09
Modna revija v Radencih, foto: Aleš Cipot, fotolens.si

Modna revija v Radencih, foto: Aleš Cipot, fotolens.si

V sklopu osmega sejma Popolna poroka v Radencih, je sejemsko soboto zaznamovala modna revija ženskih poročnih in večernih oblek ter modnih dodatkov poročne agencije Goga iz Maribora. Prikazane kreacije na modni reviji so obiskovalce več kot navdušile. S svojim božanskim glasom se je predstavila pevka Maja Založnik, med bodočimi nevestami pa se je prav nagajivo smukal Damjan Murko.
Sobotno sejemsko dogajanje je letos ponovno zaznamovala odmevna modna revija v organizaciji VV ART, na kateri so manekenke Pia Sara – Odlag, Aida Muratović, Tjaša Nedeljko ter najmlajša Kiara Vild, predstavile poročne in večerne obleke ter dodatke poročnega salona Goga iz Maribora. Modno revijo je letos povezovala sanjska ženska, sveža zaročenka in bodoča nevesta Miša Margan, ki je ob tej priložnosti tudi napovedala, da se bo v kratkem poročila s svojim izbrancem. Več podrobnosti pa ni hotela izdati.

Manekenke so blestele v prikazanih prekrasnih poročnih kreacijah in dodatkih. Za slavnostne modne pričeske in make up je poskrbel Sergej Grosman, ki svoje izkušnje in znanje že vrsto let nabira s sodelovanjem na največjih modnih revijah po svetu.


Več v Družabno