Članice Twirling kluba Ljutomer uspešne na kvalifikacijski tekmi

Finalni del tekme bo 18. in 19. aprila 2015 v Slovenski Bistrici

Prlekija-on.net, sreda, 25. marec 2015 ob 23:48
Kvalifikacijska tekma twirlinga

Kvalifikacijska tekma twirlinga

Članice Twirling kluba Ljutomer so se v soboto, 21. marca, udeležile kvalifikacijske tekme, katera je potekala v Kanalu ob Soči. Organizator tekme je bil Športni Twirling klub Deskle, ki je odlično opravil svoje delo.

V finalni del tekme, ki bo 18. in 19. aprila 2015 v Slovenski Bistrici so se uvrstile naslednje twirlerke: 1. mesto je osvojila Kaja Zabavnik v kategoriji NIVO 1 freestyle cicibani, prav tako sta 1. mesto osvojili Urška Dunaj & Benja Šmauc v kategoriji NIVO 1 freestyle pari ml. deklice. Urška Sever & Lea Zabavnik sta v kategoriji NIVO 1 freestyle pari ml. mladinci osvojili 5. mesto, njuni klubski članici Lara Muršič & Sara Slana pa sta v enaki kategoriji osvojili 6.mesto. Tekmovalke se bodo torej še enkrat pomerile s konkurenco v finalnem delu tekme.

Trener twirlinga in predsednica Twirling kluba Ljutomer, Anita Ketiš, se ob tem zahvaljuje vsem staršem za krasno podporo svojim otrokom. Še posebaj pa se zahvaljuje vedno nasmejani spremljevalki otrok Petri Dunaj ter snemalki Jelki Jesenik in fotografu Borisu Slana, ki zmeraj poskrbita, da športnice na slikah zgledajo fantastično.


Več v Šport