Dve vozili zapeljali s cestišča in se prevrnili

Ormoški gasilci so v četrtek zvečer in v petek opoldan obakrat posredovali pri prometnih nesrečah, kjer sta osebni vozili končali na strehi

Prlekija-on.net, petek, 24. april 2015 ob 17:47
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Gasilci PGD Ormož so v četrtek zvečer in v petek opoldan obakrat posredovali pri prometnih nesrečah, kjer sta se osebni prevrnili. V četrtek, okoli 21.50, se je v Pavlovcih voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in se prevrnil. Ormoški gasilci so nudili pomoč reševalcem pri oskrbi dveh poškodovanih oseb, odklopili akumulator na vozilu, vozilo postavili na kolesa in razsvetljevali kraj nesreče. Poškodovani osebi so z reševalnim vozilom odpeljali v ZD Ormož.

V petek pa so posredovali okoli 12. ure, ko je v Dobravi osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na streho. Ena oseba se je pri tem poškodovala. Ormoški gasilci so zavarovali kraj dogodka, pomagali reševalcem NMP pri oskrbi ponesrečenca, odklopili akumulator, prevrnjeno vozilo obrnili na kolesa, počistili cestišče ter usmerjali promet do prihoda policistov. Poškodovano osebo so reševalci prepeljali v ZD Ormož.


Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25