Mavrični vrtiljak se je zavrtel s pesmijo in plesom najmlajših

Na odru se je predstavilo 14 skupin otrok iz vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Cezanjevci, Mala Nedelja, Križevci, Stara cesta, Gresovščak, Razkrižje in Cven

Sara Munda, nedelja, 26. april 2015 ob 16:521
Mavrični vrtiljak 2015

Mavrični vrtiljak 2015

Mali nadobudneži vrtcev občin Ljutomer, Križevci, Veržej in Razkrižje so nas v četrtek, 23. aprila, popeljali na mavrični vrtiljak glasbe, domišljije in otroške radoživosti.

Letošnjo prireditev Mavrični vrtiljak 2015 so prevzeli strokovni sodelavci vrtca Mala Nedelja skupaj v soorganizaciji z Občinskim društvom prijateljev mladine Ljutomer. Prireditev je povezovala vzgojiteljica Ksenija Kolar.

Srečanje vrtcev Upravne enote Ljutomer je letos potekalo v Športni dvorani ŠIC v Ljutomeru. Uvodoma je vse prisotne pozdravil Boro Zemljak, podžupan občine Ljutomer. Na odru se je predstavilo 14 skupin otrok iz vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Cezanjevci, Mala Nedelja, Križevci, Stara cesta, Gresovščak, Razkrižje in Cven. Pod mentorstvom svojih vzgojiteljev nam je 260 nastopajočih otrok v spremstvu 35 vzgojiteljic in vzgojiteljev, s plesnimi nastopi, recitacijami, petjem in dramatizacijo pričaralo igriv četrtek.


Več v Najmlajši