Pes Lucky našel nov dom

Kuža, ki je imel okoli vratu zavezano vrv, in so ga januarja našli policisti v Lenartu, je dobil nov dom

Prlekija-on.net, četrtek, 21. maj 2015 ob 15:43
Pes Lucky našel nov dom

Pes Lucky našel nov dom

Se še spominjate psa, ki so ga policisti Policijske postaje Lenart našli 15. januarja 2015, med opravljanjem svojih vsakodnevnih nalog v Lenartu? Kuža, ki je dobil pomenljivo ime Lucky, je imel okoli vratu zavezano vrv, ki je bila zategnjena tako močno, da mu ni več dopuščala normalnega dihanja. Pravzaprav je verjetno že izgubljal svojo bitko s smrtjo.

Policisti so mu vrv nemudoma prerezali, da je lahko normalno zadihal ter ga na policijski postaji nahranili in mu ponudili vodo. Čeprav je kuža ob najdbi, verjetno v strahu pred ljudmi in nožem, s katerim so mu policisti prerezali vrv, še kazal znake nezaupanja in se skušal braniti, se je s polnim želodčkom pokazal v popolnoma drugi luči. Prijazni kuža se je policistom zahvalil z nežnim privijanjem k njim in z iskanjem pozornosti. Policisti so najdenega psa po oskrbi odpeljali v veterinarsko ambulanto v Lenartu, kjer so ga dodatno oskrbeli in ugotovili, da nima vstavljenega čipa. Svoj dom je takrat našel v mariborskem Azilu za živali.

V četrtek, 21. maja, pa je za Luckya še en srečen dan. Lucky se je v mariborskem azilu na prvi pogled zaljubil v svoja nova lastnika, ki sta ga že odpeljala v njegov novi, verjamemo, da dober dom! Priložene fotografije povedo več kot besede.

Nova lastnika, ponudita Luckyju prijetno bivališče, Lucky vama bo vajino dobroto zagotovo vrnil s pasjo ljubeznijo in zvestobo. Srečno Lucky!


Več v Zanimivosti