Ljutomerski Socialni demokrati so odprli svojo pisarno v Ljutomeru

Zbrane je pozdravil tudi predsednik SD in minister za kmetijstvo, mag. Dejan Židan

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. maj 2015 ob 23:08
Odprli pisarno SD Ljutomer

Odprli pisarno SD Ljutomer

Ni slučaj, da so ravno 25. maja, ki je nekoč bil dan mladosti, ljutomerski Socialni demokrati uradno odprli svojo pisarno. Pisarno so odprli na Glavnem trgu v Ljutomeru.

Zbrane so pozdravili predsednik SD in minister za kmetijstvo, mag. Dejan Židan, glavni tajnik SD Dejan Levanič, predsednik Občinskega odbora SD Ljutomer Branko Smodiš, podpredsednik Občinskega odbora SD Ljutomer Franjo Karlovčec - Braco in predsednik Območne organizacije SD Prlekije Damjan Bogdan.

Ljutomerski Socialni demokrati ugotavljajo, da jih na lokalnem nivoju čaka še veliko trdega dela, v veliko spodbudo jim je dejstvo, da se v zadnjih mesecih zelo povečuje trend včlanjevanja predvsem mlajših ljudi, ki so očitno v Socialnih demokratih spoznali edino pravo levico.

Popoldan so zaključili s piknikom na Grüntu na Cvenu, kjer se je kljub deževnemu vremenu zbralo lepo število članov in simpatizerjev SD.

Predsednik SD in minister za kmetijstvo Dejan Židan je na svojem FB profilu zapisal, da bodo v pisarni potekala srečanja, izobraževanja in pogovori, Socialni demokrati pa planirajo v kratkem te prostore nameniti tudi za poslansko pisarno pomurske poslanke Marije Bačič.


Več v Politika