Županja sprejela najuspešnejše učenke in učence Občine Ljutomer

Sprejetih je bilo 22 učencev, ki prihajajo iz osnovnih šol Stročja vas, Cezanjevci, Ljutomer in Mala Nedelja ter glasbene šole Ljutomer

Prlekija-on.net, četrtek, 11. junij 2015 ob 19:191
Sprejem najuspešnejših učenk in učencev

Sprejem najuspešnejših učenk in učencev

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, je ob zaključku šolskega leta 2014/2015 v poročni dvorani Mestne hiše sprejela najuspešnejše učenke in učence iz osnovnih šol ter glasbene šole v občini Ljutomer. Sprejetih je bilo 22 učencev, ki prihajajo iz osnovnih šol Stročja vas, Cezanjevci, Ljutomer in Mala Nedelja ter glasbene šole Ljutomer.

V pozdravnem nagovoru je županja učencem čestitala za izjemne dosežke ter priznanja, ki so jih prejeli na različnih tekmovanjih, jim ob tej priložnosti zaželela vse dobro v prihodnje ter jim zaželela čim lepše poletne počitnice.

Priznanja iz Osnovne šole Janka Ribiča Cezanjevci so prejele (ravnateljica Brigita Hojnik): Urška Filipič, Veronika Heric, Sabina Kuster, Teja Luknjar in Maja Magdič.

Priznanja iz Osnovne šole Ivana Cankarja Ljutomer so prejeli (ravnateljica Darja Kosič Auer ter razredničarke in mentorji): Nežka Babič, Urška Borko, Filip Novak, Kristina Žižek, Zala Čuk, Cirila Štabuc, Jaša Pihlar in Mark Vintar.

Priznanja iz Osnovne šole Mala Nedelja so prejeli (ravnateljica Breda Žunič ter mentor in razrednik Robert Lang): Ajra Šišernik, Klementina Kosi in Tea Tašner.

Priznanja iz Osnovne šole Stročja vas sta prejeli (ravnateljica Mateja Leskovar Polanič in mentorica Tadeja Jurkovič) Ula Mihalič in Eva Škrbenta.

Priznanja iz Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer so prejeli (ravnatelj Stanislav Lašič in mentor Janez Munda): Živa Jurič, Petra Kaučič, Cirila Štabuc in Matic Majerič.

V kulturnem programu so nastopile učenke Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer, ob koncu uradnega dela sprejema pa se je prijetno druženje nadaljevalo v županatu Mestne hiše.


Več v Kultura in izobraževanje