Veržej tesno izgubil s Celjem

Trener Zlatko Gabor je v drugem polčasu priložnost ponudil tudi mladinski ekipi

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. junij 2015 ob 08:47
Farmtech Veržej - NK Celje

Farmtech Veržej - NK Celje

Članska ekipa Farmtech Veržej, je odigrala svojo prvo pripravljalno tekmo. Članska in mladinska ekipa sta s pripravami pričeli 26. junija, tako da je po samo dveh treningih, sledila tekma s prvoligašem NK Celje, ki se ta teden podaja tudi v lov na Evropo proti poljskemu WKS Slask-u.

Na Cvenu so tesno izgubili s 3:4 (3:3). Za Veržej so zadeli Dejan Kurbus, Tjaž Polajžer in Arpad Vaš, trener Zlatko Gabor pa je v drugem polčasu priložnost ponudil tudi mladinski ekipi.

Začetna postava Veržeja: Andrejč, Kaučič, Polajžer, Kušnik, Kurbus, Kavaš, Pelcl, Mauko, Petek, Vok, Vaš. V nadaljevanju so zaigrali še Duh, Kocuvan Ž., Kocuvan R., Kuzma, Čuk, Lukač, Virag, Šumak, Fišer, Roškar, Avsec ter Ropoša.

Boštjan Zemljič novi vodja mladinskega programa
Vodstvo kluba Veržej se je dogovorilo z Boštjanom Zemljičem (nekdanjim trenerjem članov Središča ob Dravi, Ljutomera ter kadetov Aluminija) o strokovni pomoči. Izkušeni trener bo kot vodja mladinskega programa usmerjal delo vseh trenerjev s posebnim poudarkom na selekcijah, ki nastopajo v prvih državnih ligah.

Žreb 2. SNL in pokala NZS
Žreb tekmovalnih parov 2. SNL za sezono 2015/2016, je določil, da bo veržejska članska ekipa v prvi tekmi nove sezone, v soboto, 9. avgusta, gostila bivšega prvoligaša Kalcer Radomlje.

Žreb 1. kroga pokala NZS pa je Veržeju določil primorskega nasprotnika. V sredo, 19. avgusta, bodo gostovali pri NK Izola, ki je v 3. SNL zahod šele v zadnjem krogu ostala brez kvalifikacij za 2. SNL, po porazu v Ajdovščini.


Več v Šport