Štajerc izpod Pohorja prepeval v Radencih

Alfi Nipič gostoval na torkovi »DOSOR-jevi vetrnici«

Filip Matko, sreda, 1. julij 2015 ob 18:27
Alfi Nipič v DOSOR-ju

Alfi Nipič v DOSOR-ju

»Alfi, Alfi, Alfi...!« je odmevalo skandiranje stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, ko se je na novem prireditvenem odru na dvorišču tega doma oglasil preko mikrofona »Štajerc izpod Pohorja«, pevec Alfi Nipič iz Maribora, ki je doslej posnel že okrog 700 pesmi.

Njegov nastop je napovedala DOSOR-jeva gospodinja Vesna Razboršek, poslušalk in poslušalcev enournega koncerta pa se »kar trlo«. Poleg stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja se je na domski terasi zbralo precejšnje število zunanjih obiskovalk in obiskovalcev, številni stanovalci in stanovalke pa so koncert spremljali kar z balkonov svojih sob. Ob pesmi »Zapleši valček z menoj« so pred prireditvenim odrom nekateri zaplesali, pa tudi nekatere stanovalke in stanovalci na balkonih.

Omeniti je treba tudi ponudbo Radgonskih goric »Poletna osvežitev«, kajti med številnimi obiskovalkami in obiskovalci sta se »smukali« Saša in Maša - Hugojevi dekleti, ki sta stregli lahkotno penino Hugo. Da je tokratna »DOSOR-jeva vetrnica« lepo uspela, je vsekakor zaslužen sponzor: Podjetje Roto iz Černelavec pri Murski Soboti, podjetnika Štefana Pavlinjeka. A pevec Alfi Nipič je ob slovesu vsem zapel »Silvesterski poljub«, ob tem pa posebej pozdravil nekdanjo zelo popularno vokalistko zabavno glasbene skupine Agropop, Barbaro Šerbec - Šerbi, ki je že kar nekaj časa stanovalka DOSOR-ja.


Več v Družabno