Pomurski športni festival privabil številne športne navdušence

Pestro dogajanje na Pomurskem športnem festivalu, ki ga organizira Športno društvo Meteor Melinci

Prlekija-on.net, petek, 3. julij 2015 ob 08:20
Pomurski športni festival

Pomurski športni festival

Te dni v Športnem parku v Melincih poteka Pomurski športni festival, ki ga organizira Športno društvo Meteor Melinci. Dogajanje je zelo pestro in po večini športno obarvano. Vsakodnevno potekajo različne športne aktivnosti in tekmovanja, ekipe in posamezni tekmovalci se borijo za najboljše uvrstitve in odličja.

Poleg običajnih športnih disciplin kot je nogomet za najmlajše, turnir v košarki – streetball, odbojke na mivki za dvojice, streljanje enajstmetrovk, tradicionalnega dnevno-nočnega turnirja v malem nogometu, ki bo v soboto, so pripravili še bolj eksotične in zanimive tekmovalne discipline.

Tako so se prijavljene ekipe lahko pomerile v sumo nogometu v balonih in nogometu na milnici. V prihodnjih dneh pa bodo potekala še Pomurske vaške igre ter mini Planica. V sklopu festivala so se predstavili še Judo klub klima center Tratnjek Beltinci in Kickbox z Davidom Žibratom. Za animacijo najmlajših skrbijo člani društva Bumerang sreče. V sklopu festivala bo v petek potekal tudi koncert s Poskočnimi muzikanti in Učiteljicami, v nedeljo pa bodo obiskovalce zabavali Štajerski fakini.


Več v Šport