Danes je sobota, 1. november 2014 | Naslovnica » Nagradne igre

Nagradne igre

 
Prikaži:
« prva  « nazaj  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   naprej »  zadnja »

Nagradna igra Pozdrav poletju

Podelili bomo 5 vstopnic za Pozdrav poletju s Crveno jabukoponedeljek, 4. junij 2012 ob 16:10Crvena jabuka
Bar Chiara in Šic bar cafe vabita vse, da se pridružite na velikem glasbenem dogodku, ki bo 15. in 16. junija na letnem kopališču v Ljutomeru - Pozdrav poletju 2012.
2 komentarjaVeč »

Deset najboljših fotografij foto natečaja Lepote Prlekije II

Razstava desetih fotografij bo v soboto na Glavnem trgu v Ljutomerusreda, 30. maj 2012 ob 16:44Foto natečaj Lepote Prlekije II
Portal Prlekija-on.net je v sodelovanju z Občino Ljutomer in Lokalno turistično organizacijo (LTO) Prlekija Ljutomer pripravil nagradni foto natečaj Lepote Prlekije II. Tema natečaja so bile fotografije, ki prikazujejo kakršenkoli motiv iz Prlekije. Najboljše fotografije bodo razstavljene na Glavnem trgu v Ljutomeru v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi.
6 komentarjevVeč »

39 avtorjev in 100 fotografij

Foto natečaj Lepote Prlekije II je zaključenponedeljek, 28. maj 2012 ob 08:28Foto natečaj Lepote Prlekije II
Portal Prlekija-on.net je v sodelovanju z Občino Ljutomer in Lokalno turistično organizacijo (LTO) Prlekija Ljutomer priredil nagradni foto natečaj Lepote Prlekije II. Tema natečaja so bile fotografije, ki lahko prikazujejo kakršenkoli motiv, pokrajino, ... iz Prlekije. Najboljše fotografije bodo razstavljene na Glavnem trgu v Ljutomeru v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi.
0 komentarjevVeč »

Na ogled prve fotografije natečaja Lepote Prlekije II

Objavljamo prve fotografije natečajanedelja, 20. maj 2012 ob 19:33Foto natečaj Lepote Prlekije II
Portal Prlekija-on.net v sodelovanju z Občino Ljutomer in Lokalno turistično organizacijo (LTO) Prlekija Ljutomer prireja nagradni foto natečaj Lepote Prlekije II. Tema natečaja so fotografije, ki lahko prikazujejo kakršenkoli motiv, pokrajino, ... iz Prlekije. Najboljše fotografije bodo razstavljene na Glavnem trgu v Ljutomeru v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi. Doslej nam je fotografije poslalo 9 avtorjev.
1 komentarVeč »

V petek veseloigra; izžrebali smo pet nagrajencev

Veseloigra bo v petek, 18. maja v športni dvorani ŠIC Ljutomer ob 20. uriponedeljek, 14. maj 2012 ob 21:25V Ljutomer prihaja Reporter Milan
NK Ljutomer vabi na predstavo KUD Reporter Milan - SI ali NISI, ki bo 18. maja v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru ob 20. uri. Gre za dobrodelno prireditev, kjer bo celoten dobiček namenjen za delovanje NK Ljutomer.
1 komentarVeč »

Foto natečaj Lepote Prlekije II

Sodelujte v nagradnem foto natečajučetrtek, 10. maj 2012 ob 10:01V ozadju lanska zmagovalna fotografija, avtor: Ciril Ambrož
Portal Prlekija-on.net v sodelovanju z Občino Ljutomer in Lokalno turistično organizacijo (LTO) Prlekija Ljutomer prireja nagradni foto natečaj Lepote Prlekije II. Tema natečaja so fotografije, ki lahko prikazujejo kakršenkoli motiv, pokrajino, ... iz Prlekije. Najboljše fotografije bodo razstavljene na Glavnem trgu v Ljutomeru v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi.
0 komentarjevVeč »

V Ljutomer prihaja Reporter Milan

Sodelujte v nagradni igri in osvojite vstopnico za prireditevnedelja, 22. april 2012 ob 13:40V Ljutomer prihaja Reporter Milan
NK Ljutomer vabi na predstavo KUD Reporter Milan - SI ali NISI, ki bo 18. maja v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru. Gre za dobrodelno prireditev, kjer bo celoten dobiček namenjen za delovanje NK Ljutomer.
4 komentarjiVeč »

Emkej predstavlja novi album »Znajdi se« v ljutomerskem Baru Klub

Sodelujte v nagradni igri in osvojite vstopnico za koncerttorek, 27. marec 2012 ob 13:06Emkej, foto: Vedran Tomšič - VTF
Dve leti po izidu prvega albuma »Šmorn« je Marko Kocjan - Emkej ustvaril novo ploščo, tokrat v sodelovanju s primorskim producentom JK Soulom. Album ima močan pridih soula, teksti pa skozi njegove oči govorijo o težavah v današnji družbi, ki ima žal napačne vrednote.
1 komentarVeč »

Bar Klub: Koncertni vikend leta!

V Bar Klub prihaja Lollobrigida in Mrigz&Ghetponedeljek, 19. marec 2012 ob 15:14Lollobrigida
Vabljeni na koncertni vikend v ljutomerskem Baru Klub. V petek, 23. marca ob 22. uri, bo nastopila skupina Lollobrigida, ki bo predstavila svoj album Pilula. V soboto, 24. marca ob 22. uri, pa prihajata na obisk velenjska reperja Mrigz&Ghet, ki bosta predstavila svoj album Mrigz'n'Ghet Hitz.
0 komentarjevVeč »

Nagradna igra Mrigz&Ghet

Podarjamo dve vstopnici za koncert, ko v Bar Klub prihajata velenjska reperja Mrigz&Ghetponedeljek, 5. marec 2012 ob 17:44Mrigz&Ghet
Zaradi tehničnihi težav je koncert: Hip hop with Mrigz 'n' Ghet prestavljen na soboto, 24.3. Hvala za razumevanje!

Vabljeni na hip - hop koncert v Baru Klub. Tokrat prihajata na obisk velenjska reperja Mrigz&Ghet, ki bosta predstavila svoj album Mrigz'n'Ghet Hitz. Koncert bo v soboto, 24. marca ob 22. uri v Baru Klub.
3 komentarjiVeč »

« prva  « nazaj  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   naprej »  zadnja »

Anketa

Uporabniki

Uporabniki 3.643 registriranih
Zadnji: gt1
Kdo je prisoten?
Oglašujte na Prlekija-on.net »