Danes je nedelja, 21. september 2014 | Naslovnica » Nagradne igre

Nagradne igre

 
Prikaži:
« prva  « nazaj  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   naprej »  zadnja »

39 avtorjev in 100 fotografij

Foto natečaj Lepote Prlekije II je zaključenponedeljek, 28. maj 2012 ob 08:28Foto natečaj Lepote Prlekije II
Portal Prlekija-on.net je v sodelovanju z Občino Ljutomer in Lokalno turistično organizacijo (LTO) Prlekija Ljutomer priredil nagradni foto natečaj Lepote Prlekije II. Tema natečaja so bile fotografije, ki lahko prikazujejo kakršenkoli motiv, pokrajino, ... iz Prlekije. Najboljše fotografije bodo razstavljene na Glavnem trgu v Ljutomeru v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi.
0 komentarjevVeč »

Na ogled prve fotografije natečaja Lepote Prlekije II

Objavljamo prve fotografije natečajanedelja, 20. maj 2012 ob 19:33Foto natečaj Lepote Prlekije II
Portal Prlekija-on.net v sodelovanju z Občino Ljutomer in Lokalno turistično organizacijo (LTO) Prlekija Ljutomer prireja nagradni foto natečaj Lepote Prlekije II. Tema natečaja so fotografije, ki lahko prikazujejo kakršenkoli motiv, pokrajino, ... iz Prlekije. Najboljše fotografije bodo razstavljene na Glavnem trgu v Ljutomeru v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi. Doslej nam je fotografije poslalo 9 avtorjev.
1 komentarVeč »

V petek veseloigra; izžrebali smo pet nagrajencev

Veseloigra bo v petek, 18. maja v športni dvorani ŠIC Ljutomer ob 20. uriponedeljek, 14. maj 2012 ob 21:25V Ljutomer prihaja Reporter Milan
NK Ljutomer vabi na predstavo KUD Reporter Milan - SI ali NISI, ki bo 18. maja v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru ob 20. uri. Gre za dobrodelno prireditev, kjer bo celoten dobiček namenjen za delovanje NK Ljutomer.
1 komentarVeč »

Foto natečaj Lepote Prlekije II

Sodelujte v nagradnem foto natečajučetrtek, 10. maj 2012 ob 10:01V ozadju lanska zmagovalna fotografija, avtor: Ciril Ambrož
Portal Prlekija-on.net v sodelovanju z Občino Ljutomer in Lokalno turistično organizacijo (LTO) Prlekija Ljutomer prireja nagradni foto natečaj Lepote Prlekije II. Tema natečaja so fotografije, ki lahko prikazujejo kakršenkoli motiv, pokrajino, ... iz Prlekije. Najboljše fotografije bodo razstavljene na Glavnem trgu v Ljutomeru v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi.
0 komentarjevVeč »

V Ljutomer prihaja Reporter Milan

Sodelujte v nagradni igri in osvojite vstopnico za prireditevnedelja, 22. april 2012 ob 13:40V Ljutomer prihaja Reporter Milan
NK Ljutomer vabi na predstavo KUD Reporter Milan - SI ali NISI, ki bo 18. maja v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru. Gre za dobrodelno prireditev, kjer bo celoten dobiček namenjen za delovanje NK Ljutomer.
4 komentarjiVeč »

Emkej predstavlja novi album »Znajdi se« v ljutomerskem Baru Klub

Sodelujte v nagradni igri in osvojite vstopnico za koncerttorek, 27. marec 2012 ob 13:06Emkej, foto: Vedran Tomšič - VTF
Dve leti po izidu prvega albuma »Šmorn« je Marko Kocjan - Emkej ustvaril novo ploščo, tokrat v sodelovanju s primorskim producentom JK Soulom. Album ima močan pridih soula, teksti pa skozi njegove oči govorijo o težavah v današnji družbi, ki ima žal napačne vrednote.
1 komentarVeč »

Bar Klub: Koncertni vikend leta!

V Bar Klub prihaja Lollobrigida in Mrigz&Ghetponedeljek, 19. marec 2012 ob 15:14Lollobrigida
Vabljeni na koncertni vikend v ljutomerskem Baru Klub. V petek, 23. marca ob 22. uri, bo nastopila skupina Lollobrigida, ki bo predstavila svoj album Pilula. V soboto, 24. marca ob 22. uri, pa prihajata na obisk velenjska reperja Mrigz&Ghet, ki bosta predstavila svoj album Mrigz'n'Ghet Hitz.
0 komentarjevVeč »

Nagradna igra Mrigz&Ghet

Podarjamo dve vstopnici za koncert, ko v Bar Klub prihajata velenjska reperja Mrigz&Ghetponedeljek, 5. marec 2012 ob 17:44Mrigz&Ghet
Zaradi tehničnihi težav je koncert: Hip hop with Mrigz 'n' Ghet prestavljen na soboto, 24.3. Hvala za razumevanje!

Vabljeni na hip - hop koncert v Baru Klub. Tokrat prihajata na obisk velenjska reperja Mrigz&Ghet, ki bosta predstavila svoj album Mrigz'n'Ghet Hitz. Koncert bo v soboto, 24. marca ob 22. uri v Baru Klub.
3 komentarjiVeč »

Nagradna igra Nova Legija - 20 let

Podarjamo vstopnice za koncert ob 20-letnici Nove Legijeponedeljek, 27. februar 2012 ob 21:42Nova Legija - 20 let
Nova Legija ob praznovanju 20-letnice delovanja skupine v sodelovanju s Šic bar cafejem iz Ljutomera vabi na velik koncert, ki bo 17. marca ob 20.00 v športni dvorani Šic Ljutomer.
0 komentarjevVeč »

Nagradna igra Vlado Kreslin

Osvoji vstopnico za koncert Vlada Kreslina za Gala koncert ob dnevu ženačetrtek, 23. februar 2012 ob 19:40Vlado Kreslin
Portal Prlekija-on.net v sodelovanju s Kulturno mladinskim društvom KAEMDE prireja nagradno igro, kjer si lahko zagotovite vstopnico za Gala koncert ob dnevu žena, ko v Ljutomer prihaja Vlado Kreslin, spremljali pa ga bodo Mali bogovi in Beltinška banda. Koncert bo 9. marca ob 20. uri v dvorani ŠIC v Ljutomeru.
3 komentarjiVeč »

« prva  « nazaj  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   naprej »  zadnja »
Lokalne volitve 2014

Anketa

Uporabniki

Uporabniki 3.609 registriranih
Zadnji: gogi78
Kdo je prisoten?
Oglašujte na Prlekija-on.net »