Pri naših sosedih orgazmično vroče

Erotični sejem Eros & Amore v Avstriji

Bojan Sobočan, sobota, 28. februar 2015 ob 16:10
Erotični sejem Eros & Amore

Erotični sejem Eros & Amore

Za nastalo vročico je odgovoren erotični sejem, ki ta vikend poteka v sosednji Avstriji v neposredni bližini Gradca. Sejem je svoja vrata odprl v petek ob 17. uri. Za vroče dogajanje na odrih in v zakulisju skrbijo porno zvezdnice, kot so Christy Cox, Josy Black, Becky Stevens, Jeny Babe, Kitty Sixx, Symba, Christal Renolds, Miss Iron, Naomi Cole in Danielle Gloss.

Organizatorji so poskrbeli tudi za predstavnice nežnejšega spola. Slednje lahko pridejo na svoj račun na predstavah, ki so namenjene le njim. V programu pa nastopajo postavni fantje Mark Miller, Nio da Silva in Mr. Roy. Dobro oboroženi fantje z odlično izdelanimi koreografijami so pravi magnet za ženski del publike.

Posebna gostja sejma je SILVACOX, ki navdušuje obiskovalce še s posebej začinjenimi in vročimi prizori. Na SM odru pa svoje veščine vezanja in dominacije prikazuje Yvette Costeau.

Sejem bo zaprl svoja vrata v nedeljo ob 22:00.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.