Sv. Martin v znamenju pin-up lepotic in ameriških lepotcev

Festival vsako leto pridobiva na prepoznavnosti v regiji in tako privabi veliko število obiskovalcev, tudi iz celotne Slovenije

Prlekija-on.net, nedelja, 28. junij 2015 ob 19:25
Trash & burn 2015

Trash & burn 2015

Ta vikend je potekal tridnevni in že 7. Trash & burn festival na Sv. Martinu ob Muri na Hrvaškem. Festival vsako leto pridobiva na prepoznavnosti v regiji in tako privabi veliko število obiskovalcev, tudi iz celotne Slovenije.

Kot običajno so organizatorji pripravili pester glasbeni program. Na ogled so različni ameriški avtomobili in motorji, po meri izdelana kolesa in kolesa z motorji. Zraven tega je potekal prikaz s kurjenjem gum, burlesque show in pin up foto natečaj.

Obiskovalcem so bili na razpolago tudi Barber shop, kjer so si lahko dali urediti frizure in se naličili, Gangster's retro house, PhotoBilly galerija z razstavo fotografij, Psychotic art razstavna galerija slik, Vintage stojnice z različnimi izdelki, izbor za najboljše avtomobile in motorje ter tombola.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.