Dejan iz Branoslavcev v glavni vlogi videospota avstrijske skupine

»Prvotno mi je bila zaupana vloga ljubimca, ampak je režiser prepoznal talent v meni in mi zaupal glavno vlogo«, nam je ob tem povedal Dejan

Prlekija-on.net, četrtek, 13. september 2018 ob 19:359
Dejan ima v videu glavno vlogo

Dejan ima v videu glavno vlogo

Die Kaiser, avstrijska skupina iz Kotmare vasi (Köttmannsdorf) na avstrijskem Koroškem, je v začetku septembra izdala videospot za pesem Prinz ohne Krone (Princ brez krone). Za nas je videospot zanimiv predvsem iz vidika, saj v njem nastopa Dejan Kaučič iz Branoslavcev, ki je do te vloge prišel preko Golice TV, ki je poskrbela za snemanje videospota.

Kot nam je ob tem povedal Dejan, so vsi nastopajoči v videospotu iz Slovenije, poleg njega še dekle iz Ljubljane in ljubimec iz Ptuja, videospot pa je bil prav tako sneman v Sloveniji, pri Dvorcu Štatenberg.

"Prvotno mi je bila zaupana vloga ljubimca, ampak je režiser prepoznal talent v meni in mi zaupal glavno vlogo v tem videu," nam je zaupal Dejan ter dodal, da mu je bilo pred leti rečeno, da ni za igranje na odrih in pred televizijo. S tem videospotom upa, da je dokazal nasprotno.

Video, ki ga je režiral Dejan Babosek, si lahko ogledate spodaj.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film

Del tuha - »Lepa si danes«

Skupina Del tuha predstavlja singl »Lepa si danes«

ponedeljek, 18. februar 2019 ob 07:58
Ditka in Feri Lainšček, Foto arhiv

Ditka predstavlja singl Ljubi me, kot sonce sije

ponedeljek, 11. februar 2019 ob 20:56