Ljutomerčani z oslabljeno ekipo do zmage

Avto Rajh Ljutomer - Čarda 1:0 (1:0)

Nina Blagovič, sobota, 1. november 2014 ob 17:19
Avto Rajh Ljutomer - Čarda

Avto Rajh Ljutomer - Čarda

Na praznični petek, 31. oktobra, se je na domačem igrišču odvila tekma 11. kroga 3. nogometne lige vzhod, kjer so Ljutomerčani gostili ekipo iz Čarde. Domača ekipa je iz prejšnjega kroga prišla na igrišče v okrnjeni zasedbi, saj so na tekmi v gosteh z nogometnim klubom Serdico Kl.Šinko ostali kar brez 2 branilcev, ker sta si oba prislužila direktno izključitev.

Takrat je v 68. minuti bil izključen Nino Bertalanič, zaradi domnevnega udarjanja nasprotnega igralca, prav tako je zaradi enakega razloga bil izključen igralec iz domače ekipe. V 88. minuti pa si je izključitev prislužil še Miha Rakovec, zaradi prekrška v čisti situaciji. Ljutomerčani so kljub temu tekmo dobili z 1:3. Zadeli so Primož Panič v 42. minuti, Goran Šnajder v 65. minuti z 11-metrovke in Dejan Žnidarič v 90. minuti. Za domače je v 10. minuti zadel Timmy Partl.

Ljutomerčani so tekmo proti Čardi začeli odločno in napadalno. Gostje so le redko prišli preko polovice igrišča, ko jim je to uspelo, pa so pred golom bili precej nevarni. Več priložnosti so si priigrali domači in v 44. minuti dosegli gol za vodstvo 1:0, ki ga je zadel Goran Šnajder. Tako so domači na odmor odšli s sicer minimalnim, ampak pomembnim vodstvom.

V drugem polčasu so gostje začeli napadalno, vendar so se domači nogometaši znali braniti. Gostje so v 57. minuti zakrivili prekršek za strel iz bele točke, ki pa ga žal domači niso izkoristili. Strel je izvajal Dejan Žnidarič, a ga je vratar gostujoče ekipe Aleš Kuhar ubranil. Domači so se uspešno branili do konca tekme in premagali Čardo z 1:0.

Do zaključka jesenskega dela Ljutomerčane čakajo še 3 tekme. Na domačem igrišču igrajo z ekipo Tromejnik G-Sukič, potem jih čaka gostovanje na Fazaneriji z NŠ Mura, za konec pa bodo odigrali še zaostalo tekmo proti ekipi iz Grada.

Avto Rajh Ljutomer - NK Čarda 1:0 (1:0)
G.Šnajder 44'

Avto Rajh Ljutomer: Mlinarič, Piberčnik, Markovič, Bogdan, Munda, Podgorelec, Žnidarič, Šnajder, Majerič, Kardinar (81./Oletič ), Panič (90./Kristl)

Čarda: Kuhar, Puhan, Žganjar, Cifer, Korpič, Zadravec, Bencik (87./Katančič), Ošlaj B. (79./Matis), Ošlaj U. (56./Sapač), Andrejč, Roškar


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport