Koncert The Rolling Stones Tribute // Bunker M. Sobota

sobota, 24. februar 2018 ob 21:00
Koncert The Rolling Stones Tribute // Bunker M. Sobota
Če belci praviloma ne znajo igrati bluesa tako kot bi ga bilo treba - umazano, surovo in strgano – so Stonesi tisti belci, ki vejo tudi to, saj so poniknili v njegove skrivnosti.

Vrhunski približek vsemu navedenemu je tudi skupina Spoonfool - The Rolling Stones tribute band. Člane zasedbe Spoonfool druži ljubezen do glasbe 60. let in do svetovno znane skupine The Rolling Stones, ki brez dvoma predstavlja enega pomembnejših kamnov v mozaiku rocka in popularne glasbe. Njihov koncertni program zajema prvinsko in surovo energijo rock'n'rolla, predvsem iz zgodnjega obdobja kultnih Stonesov. Poleg tega jih z njihovimi vzorniki povezuje tudi velika ljubezen do črnskega bluesa, do korenin, h katerim so se z zadnjo ploščo Blue & Lonesone, ki je po mnenju glasbenih kritikov bila proglašena kot njihova najboljša plošča v zadnjih 35 letih, vrnili tudi sami Stonesi.
Člani skupine vabijo na koncert s pridihom nostalgije, na katerem bodo prišli na svoj račun ljubitelji zgodnjega obdobja največje rock'n'roll skupine na svetu ter obiskovalci, ki uživajo v poslušanju najbolj znanih hitov skupine kot so: Little red rooster, Satisfaction, Jumpin Jack Flash, Wild horses, ….

Zagotavljamo izjemen dogodek!

Kategorija: Glasba


Morda vas zanima tudi


Komentarji


Ostali prihajajoči dogodki v tej kategoriji


November 2018

DatumDogodek 
četrtek
29. november
ob 18:00
11. Miklavžev koncert11. Miklavžev koncert
Kulturno društvo PETER DAJNKO Črešnjevci vas vljudno vabi na 11. MIKLAVŽEV KONCERT KD »Peter Dajnko« Črešnjevci, ki bo v četrtek, 29. 11. 2018 ob 18.00 v Kulturnem domu G. Radgona.Nastopajo:Tambura ...

December 2018

DatumDogodek 
sobota
8. december
ob 21:00
Led Zeppeline Tribute by Kula  // BUNKER Murska SobotaLed Zeppeline Tribute by Kula // BUNKER Murska Sobota
BUNKER, hiša pravega rock & rolla v mestu, spet preseneča. V soboto 8. decembra se bomo pridružili svetovnemu slavju in proslavljanju 50. obletnice nastanka LED ZEPPELINOV, enega od najprepoznavnej ...