Koncert The Rolling Stones Tribute // Bunker M. Sobota

sobota, 24. februar 2018 ob 21:00

Koncert The Rolling Stones Tribute // Bunker M. Sobota

Če belci praviloma ne znajo igrati bluesa tako kot bi ga bilo treba - umazano, surovo in strgano – so Stonesi tisti belci, ki vejo tudi to, saj so poniknili v njegove skrivnosti.

Vrhunski približek vsemu navedenemu je tudi skupina Spoonfool - The Rolling Stones tribute band. Člane zasedbe Spoonfool druži ljubezen do glasbe 60. let in do svetovno znane skupine The Rolling Stones, ki brez dvoma predstavlja enega pomembnejših kamnov v mozaiku rocka in popularne glasbe. Njihov koncertni program zajema prvinsko in surovo energijo rock'n'rolla, predvsem iz zgodnjega obdobja kultnih Stonesov. Poleg tega jih z njihovimi vzorniki povezuje tudi velika ljubezen do črnskega bluesa, do korenin, h katerim so se z zadnjo ploščo Blue & Lonesone, ki je po mnenju glasbenih kritikov bila proglašena kot njihova najboljša plošča v zadnjih 35 letih, vrnili tudi sami Stonesi.
Člani skupine vabijo na koncert s pridihom nostalgije, na katerem bodo prišli na svoj račun ljubitelji zgodnjega obdobja največje rock'n'roll skupine na svetu ter obiskovalci, ki uživajo v poslušanju najbolj znanih hitov skupine kot so: Little red rooster, Satisfaction, Jumpin Jack Flash, Wild horses, ….

Zagotavljamo izjemen dogodek!


Kategorija: Glasba

Morda vas zanima tudi


Komentarji

Ostali prihajajoči dogodki v tej kategoriji


Marec 2018
 DatumDogodekKategorija
nedelja, 11. marec 2018 ob 19:00Marko Škugor - prvi glas Dalmacije - Veliki koncert z gosti Klapa Kampanel
V nedeljo, 11.3.2018 ob 19.00 v Športno dvorano Gorišnica prihaja Marko Škugor - prvi glas Dalmacije na Veliki koncert ...
Glasba