Koncert The Rolling Stones Tribute // Bunker M. Sobota

sobota, 24. februar 2018 ob 21:00
Koncert The Rolling Stones Tribute // Bunker M. Sobota
Če belci praviloma ne znajo igrati bluesa tako kot bi ga bilo treba - umazano, surovo in strgano – so Stonesi tisti belci, ki vejo tudi to, saj so poniknili v njegove skrivnosti.

Vrhunski približek vsemu navedenemu je tudi skupina Spoonfool - The Rolling Stones tribute band. Člane zasedbe Spoonfool druži ljubezen do glasbe 60. let in do svetovno znane skupine The Rolling Stones, ki brez dvoma predstavlja enega pomembnejših kamnov v mozaiku rocka in popularne glasbe. Njihov koncertni program zajema prvinsko in surovo energijo rock'n'rolla, predvsem iz zgodnjega obdobja kultnih Stonesov. Poleg tega jih z njihovimi vzorniki povezuje tudi velika ljubezen do črnskega bluesa, do korenin, h katerim so se z zadnjo ploščo Blue & Lonesone, ki je po mnenju glasbenih kritikov bila proglašena kot njihova najboljša plošča v zadnjih 35 letih, vrnili tudi sami Stonesi.
Člani skupine vabijo na koncert s pridihom nostalgije, na katerem bodo prišli na svoj račun ljubitelji zgodnjega obdobja največje rock'n'roll skupine na svetu ter obiskovalci, ki uživajo v poslušanju najbolj znanih hitov skupine kot so: Little red rooster, Satisfaction, Jumpin Jack Flash, Wild horses, ….

Zagotavljamo izjemen dogodek!

Kategorija: Glasba


Morda vas zanima tudi


Komentarji


Ostali prihajajoči dogodki v tej kategoriji


Marec 2019

DatumDogodek 
sobota
23. marec
ob 20:00
HELENA BLAGNE IN TEREZA KESOVIJA KONCERT DVEH LEGEND ob MATERINSKEM DNEVUHELENA BLAGNE IN TEREZA KESOVIJA KONCERT DVEH LEGEND ob MATERINSKEM DNEVU
[b]Helena Blagne in Tereza Kesovija, dve pevski legendi, bosta v soboto, 23. marca nastopili v Dvorani ŠIC v Ljutomeru.[/b][b]Tereza Kesovija,[/b] izjemna umetnica, ki je nedavno obeležila 60. let kariere ...