Avtokomedija Jonas

četrtek, 16. november 2017 ob 19:00
Avtokomedija Jonas
Najbolj kontroverzen estradni zvezdnik v Sloveniji, dobitnik največ Viktorjev in bolj skrivnosten od same skrivnosti - Jonas! Končno tudi v Gornji Radgoni! Vstopnice že naprodaj v TIC Gornja Radgona.

Nihče v deželi "dvojine in fovšije" ni počel več nenavadnosti, pustil močnejšega pečata in karizmatično osvajal občinstvo, kot ravno Jonas Žnidaršič.

Soustvarjal je Radio Študent, švercal računalnike, spreminjal televizijo, učil nas je biljarda in predvsem ‘pecanja’, zdravil je v Kliniki Tivoli, izbiral prve missice Slovenije, bil v prvih vrstah, ko smo spoznavali tehnologijo Apple-a in tudi, ko so nas začarale prve komercialne televizije, ustregel je želji po polovički in glasu ljudstva ... in … počel še marsikaj!

Najbolj zagonetni slovenski zvezdnik bo končno spregovoril… o vsem, kar nas zanima, a ga nikoli nismo upali ali mogli vprašati. Vas zanima, kako je spreminjal življenja Slovencev? Kdo je Jonas? In kdo si ga to upa vprašati?

Pojdite z nami na potovanje skozi Jonasa, z Jonasom! Z vami in za vas v Domu kulture Gornja Radgona, v četrtek, 16. novembra 2017, ob 19. uri. Zagotavljamo vam, da bo avantura zelo zanimiva. Nič čudnega! Saj verjetno veste, koliko Viktorjev ima Jonas?

VSE!

Vstopnice si lahko zagotovite v TIC Gornja Radgona.

Cena vstopnice: 15 €.

Kategorija: Gledališče in predstave


Morda vas zanima tudi


Komentarji