Zbudi se, Ormož!

sobota, 25. maj 2019 ob 09:00
Zbudi se, Ormož!

Zbudi se, Ormož! je projekt, ki je nastal na pobudo Kluba ormoških študentov.
In saj veste, ko nekaj postane tradicija, se je zelo težko odvaditi. Zato tudi letos, pripravljamo že 5.leto zapored Zbudi se, Ormož, ki pa bo tokrat še večji in še boljši. Dogodek se bo pričel z dnevnim programom, kjer se boste lahko preizkusili v različnih športnih aktivnostih, delavnicah in še marsikatero novost lahko pričakujete.


Večer pa bomo zaključili, kot se spodobi, z open – air koncertom najboljše slovenske rock zasedbe Siddharta. Na odru se nam bodo pridružili še Iskreni Kreteni, ki so prebujali Ormož že lansko leto. Ter mlada rock skupina Ice on Fire, ki pravijo da so energični ustvarjalni najstniki, ki radi tepejo inštrumente.

VSTOPNICE:
Vstopnice so na voljo vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol, OMV, Pošta Slovenije...) in preko spleta.
V predprodaji vstopnica stane 12 €.
Za člane Kluba ormoških študentov je cena karte 9 € in jo lahko kupijo v klubskih prostorih ob delovnih urah, od meseca aprila naprej.
Cena vstopnice na dan dogodka bo za vse 15 €.

V primeru dežja se bo koncert odvil pod šotorom.

Zbudimo mesto, ZBUDI SE, ORMOŽ!


Kategorija: Prireditve


Morda vas zanima tudi


Komentarji


Ostali prihajajoči dogodki v tej kategoriji


Junij 2019

DatumDogodek 
sobota
1. junij
ob 18:00
6. Žabja noč6. Žabja noč
NK Dokležovje vas vabi na šesto tradicionalno "[b]ŽABJO NOČ[/b]", ki bo v soboto 1.6.2019 s pričetkom ob 18:00 v Dokležovju za vaškim domom. Zabavala vas bo skupina [b]Nočna Pravila[/b] in [b] ...
sobota
8. junij
ob 10:00
FESTIVAL LJUBEZNIFESTIVAL LJUBEZNI
FESTIVAL LJUBEZNI08 JUN 2019Po nekajletnem premoru se na negovski grad vrača Festival ljubezni. To leto postregel z dvodnevnim dogajanjem, ki ju bosta zaznamovala Penina fejst v soboto, 8. 6. 2019, in ...