Premagaj stres, strah in depresijo

petek, 8. december 2017 ob 16:30

Premagaj stres, strah in depresijo

Nekaj najtežjega, a nujnega, je najti pravo ravnovesje v življenju ter dobro razumeti vlogo stresa in čustev. Postavite se zase in vzpostavite trajni mir in zadovoljstvo.
Vabljeni na interaktivno predavanje na temo "Premagaj stres, strah in depresijo"

Kratek opis predavanja: Kakšna je funkcija stresa, strahu in drugih čustev? Kako na naše psihofizično zdravje vplivajo čas, družba, način življenja? Postavite močan fizični, emocionalni, intelektualni in duhovni temelj. Kako razumeti svoja čustva in potrebe? Kako do neustrašnosti in trajnega zadovoljstva? Zakaj ženske pogosteje zbolevajo za stresom in depresijo? Skrivnosti za mir in srečo. Kako prevzeti odgovornost za svoje življenje in iz življenja narediti neskončno avanturo? Na vse to in še več boste izvedeli na našem brezplačnem predavanju.

O predavatelju: Andrej Pešec, univ. dipl. pol. - izvajalec, redno sodeluje s preko 70 zavodi, za njim pa je več 400 odlično ocenjenih seminarjev. Predavanja so obarvana z resničnimi zgodbami, podprta s primeri iz osebnih izkušenj predavatelja in praktičnega znanja z različnih področij življenja.

Prosimo, da udeležbo potrdite na msljutomer@gmail.com ali na 0820 09650.

Projekt VGC Pomurja podpira Evropski socialni sklad in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter lokalne skupnosti.


Kategorija: Delavnice in predavanja

Morda vas zanima tudi


Komentarji

Ostali prihajajoči dogodki v tej kategoriji


December 2017
 DatumDogodekKategorija
ponedeljek, 18. december 2017 ob 17:00Kako s pravilno prehrano pridobiti in vzdrževati zdravo telesno težo?!
KAKO S PRAVILNO PREHRANO PRIDOBITI IN OBDRŽATI ZDRAVO TELESNO TEŽO? - brezplačno predavanjeKRATEK OPIS PREDAVANJA:Toliko ...
Delavnice in predavanja
četrtek, 21. december 2017 ob 17:00MORALNE VREDNOTE IN MLADI
SpoštovaniVsak od nas pozna svoje vrednote, predvsem tiste, ki so nam jih starši in stari starši položili v zibelko. ...
Delavnice in predavanja