BABICA IN TRIJE VNUKI

Štorija o hvaležnosti

TUNČEK, sreda, 27. oktober 2010 ob 19:161
BABICA IN TRIJE VNUKI

BABICA IN TRIJE VNUKI



Babica je mela tri že veke vnuke, za kere pa je ne bila glih ziher, če jo mojo kaj radi, zato se je zmislila ene situacije, da bi tote vnuke sprobala.


Prvi den je povobila najstaršega vnuka na špancer ob Gajšofsken jezeri in gda je je ne gleja se ji je "skliznilo" in je pola v vodo.
Kak zmešana je začela zvati na pomoč. Vnuk je skoča v jezero in jo reša. Drügi den, ga je pret jegovoj hišoj čaka en novi marcedes, za šajbenvišerji pa je meja zatekjeni ceglc z napison : "HVALA, KA SI MI REŠA ŽIVLEJE !TVOJA BABICA !"


Drügi den je povobila na špancer drügega vnuka.Gda je ne vida, se je vrgla v jezero in začela tuliti. Hitro je skoča v jezero in jo potegna vün z vode. Drügi den zaron ga je čaka novi marcedes pret hišoj s ceglcon : "DROGI VNUK, HVALALEPA; KE SI ME REŠA ! TVOJA BABICA !"


Tretji den pa po babica če iti na špancer in vzeme ta mlajšega vnuka. Toti je tak gleja samo okoli in je babica zlehka skočila v jezero, da je ne vida gda. Začela se je dreti na pomoč, un pa je ne hteja nič čüti in je ša napre. Babica se je totikrot nažalost ftopila.


In štrti den zaron gda je toti vnuk fstana vidi pret svojoj kučoj zodji model novega Ferarrija. Avto je bija otklejeni in na sedeži je bija mali kufer. Otprja ga je in notri najša celi küp penez - 50 ooo €, na vrhi pa je bija mali ceglc na keren je pisalo : "BOKLONE,KE SI ME REŠA ! TVOJ DEDEK !"



Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42