Forum
zobl
 VeteranObjav: 748Ugled: +42
 Član 580 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - nedelja, 1. avgust 2010 ob 17:44 Laibach so kar presenetili dober konzert je bija. Filmi pa so ni bli nic posebnega, samo toti se mi je dopa centipede. Prlekija, bog, zobl!
Prijavi neprimerno vsebino
Legionar
 PrlekObjav: 1.820Ugled: +146
 Član 1162 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - ponedeljek, 2. avgust 2010 ob 20:33 Dejan je napisal/a:
Na trgi so bili predvajani filmi v prešjih dneh, koncert je bija v petek pa soboto. Pa v soboto neje bija metal koncert, to je bija v petek, ki so sküpej z Rock Hard organizirali, ki je praznüva 1. obletnico v Sloveniji.
Festival je pa pač takšen, to je ne za pussyije Organizatori grejo v takšo smer, pa dobro je tak, ker ne nücamo nekše gasilske veselice.
Pa bojše ka po mesti hodijo pijani metalci, kak pa zadrogerani rejveri
Nič jaz niman proti metali, še son sen v tistih nejbole 'norih' letih bija metalec. Samo malo mi ne gre vküp, ker Grossmanov festival bi nej bija festival filma določenega žanra in to bi -vsej po moji predstavi- zglejajo malo bole kulturno pa spoštljivo. Nej bi se vrteli filmi, pa nej bi to bija osredji dogodek. Tak pa se bojin, ka mo Prleki opet ispali eni navodni dudeki pa pijančeki, ker de Grossmanov festival opa na nivo navodne pijonske fešte.Pa do opet fsi rekli, ka Prlek pa kultura greta teko vküp kak krava pa vaterpolo.
Pa ne ven, zake bi tisti keri ne hodi po toti fešti v črnih cotah pa ves pokozlani pa posconi pa pijan, bija pussy.
Šele tedaj, ko bo posekano zadnje drevo, šele tedaj, ko bo zastrupljena zadnja reka, šele tedaj, ko bo ujeta zadnja riba, šele tedaj boste spoznali, da denarja ni mogoče jesti. (vrač Beli Orel, pleme Cree)
Legionar
 Član 1162 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - ponedeljek, 2. avgust 2010 ob 22:23 Obfestivalsko dogajanje je po mojen mnenju letos fest zasenčilo sam festival pa bistvo totega festivala - to pa so filmi. Najbolj noro pa se mi zdi, ka ti samo tak dvo dni zaperejo doj celi Glovni trg pa kaserajo 10 eur vstopnine za vstop. Kak te lehko nešče pol mesta samo tak zapere zavolo nekšega tretjerazrednega koncerta? Zaperejo Glovni trg za Hladno pivo, filmsko plotno pa preselijo na eno teraso od 70 kvadratov, ge film lehko gleja 30 lidi. Meni se vidi to malo smešno no. Šele tedaj, ko bo posekano zadnje drevo, šele tedaj, ko bo zastrupljena zadnja reka, šele tedaj, ko bo ujeta zadnja riba, šele tedaj boste spoznali, da denarja ni mogoče jesti. (vrač Beli Orel, pleme Cree)
Dejan
 AdministratorObjav: 5.542Ugled: +540
 Član 2240 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - torek, 3. avgust 2010 ob 00:02 Sej pa so bli filmi med tednon na trgi. Za zaprtje trga pa so mogli meti dovoleje, tak ka ne ven, kej bi te organizatori tü bili krivi.
Legionar
 Član 1162 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - torek, 3. avgust 2010 ob 01:32 Se ne provin, ka je što kej kriv. Poven pač svoje mnenje o toten festivali, ki je po mojen mnenji že zgüba prvotni namen, čiglih je prvotna ideja bila zlo dobra. Šele tedaj, ko bo posekano zadnje drevo, šele tedaj, ko bo zastrupljena zadnja reka, šele tedaj, ko bo ujeta zadnja riba, šele tedaj boste spoznali, da denarja ni mogoče jesti. (vrač Beli Orel, pleme Cree)
Dejan
 AdministratorObjav: 5.542Ugled: +540
 Član 2240 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - torek, 3. avgust 2010 ob 09:06 Festival se na nekši način more širiti, či de vsako leto isto, grota enolično in s ten nezanimivo.
Je pa opet v Lotmerki tak, ka gda se nič ne dogaja, neje prav, gda se nekej dogaja opet neje prav. V Lotmerki je letos bilo že stvari od A do Ž, za fsakšega nekej pa še puno jih bo. Samo v Lotmerki nekej organizirati je brez veze, ker je folk čist zateženi.
Legionar
 Član 1162 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - torek, 3. avgust 2010 ob 17:09 Brezveze. Samo kimati bi mogli eden drügemi, čim pa keri kej po svoje misli pa je že zateženi, pa siten, pa se svajüvle pa ne ven ke še vse. Jaz sen nigi ne napisa ka je ne dobro, ka se v Lotmerki kej godi. Nejbolj me je zmotilo pač zapiraje celega Glovnega trga v namene koncerta nekše tretjerazredne skupine, za kero so povrhi vsega kaserali še preci veko vstopnino. Ke pomeni ka so opet začeli štinderati to, kak bi pr vsen vküp nešče čimveč zaslüžja in kda se začne vrteti okoli penez, te se marsikera stvor sfiži. Či je festival, te bi rojši vida ka se na trgi vrtijo filmi, pa ka dobiš tisti občutek ka se resen tü odvija en že uveljavleni festival, pa ka bi to bilo pač dostopno čimvekšemo števili lidi in to vsaki den oz. vsako večer. Ne pa ka smo se gužvali na tisti hotelski terasi, dosti lidi pa je prišlo pa se obrnilo, zato ka so več ne meli ge sedeti. Šele tedaj, ko bo posekano zadnje drevo, šele tedaj, ko bo zastrupljena zadnja reka, šele tedaj, ko bo ujeta zadnja riba, šele tedaj boste spoznali, da denarja ni mogoče jesti. (vrač Beli Orel, pleme Cree)
zobl
 VeteranObjav: 748Ugled: +42
 Član 580 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - torek, 3. avgust 2010 ob 17:27 Moš prav Legionar. Vsaki lehko reče svoje mnenje. To ka so trg zaprli je res noro blo, bi se drugači sigurno tudi dalo zrihtati. Ejd 3€ ali pa 5€ stopnine pa bi sigurno več folka blo, več bi se spilo pa bi toto stopnino tudi notri dobili. Pa nebi trebali dolzabarekaderati trga. Prlekija, bog, zobl!
Legionar
 Član 1162 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - torek, 3. avgust 2010 ob 17:46 Ne ven zake takših koncertov ne preselijo recimo na bazen ali pa nekak tak, ne pa je to na trgi, ge so sprehajalci pa tak dale. Poleg tega se je fejn toti marmor tan znamaza pa zamaza, keko sen vida. Nič kej lepo to ne zgledne. Šele tedaj, ko bo posekano zadnje drevo, šele tedaj, ko bo zastrupljena zadnja reka, šele tedaj, ko bo ujeta zadnja riba, šele tedaj boste spoznali, da denarja ni mogoče jesti. (vrač Beli Orel, pleme Cree)
šoder
 NovinecObjav: 8Ugled: +1
 Član 973 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - torek, 3. avgust 2010 ob 18:01 Legionar je napisal/a:
Brezveze. Samo kimati bi mogli eden drügemi, čim pa keri kej po svoje misli pa je že zateženi, pa siten, pa se svajüvle pa ne ven ke še vse. Jaz sen nigi ne napisa ka je ne dobro, ka se v Lotmerki kej godi. Nejbolj me je zmotilo pač zapiraje celega Glovnega trga v namene koncerta nekše tretjerazredne skupine, za kero so povrhi vsega kaserali še preci veko vstopnino. Ke pomeni ka so opet začeli štinderati to, kak bi pr vsen vküp nešče čimveč zaslüžja in kda se začne vrteti okoli penez, te se marsikera stvor sfiži. Či je festival, te bi rojši vida ka se na trgi vrtijo filmi, pa ka dobiš tisti občutek ka se resen tü odvija en že uveljavleni festival, pa ka bi to bilo pač dostopno čimvekšemo števili lidi in to vsaki den oz. vsako večer. Ne pa ka smo se gužvali na tisti hotelski terasi, dosti lidi pa je prišlo pa se obrnilo, zato ka so več ne meli ge sedeti.
ka je s tebo? vedno isto trobiš
filmi so se na trgi vrteli celi teden, samo čez vikend je bil na trgu koncert.
če pa si film zamuda med tednon, pa ti je ne nišče drugi kriv kak ti sam
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Pridruži se nam na Facebooku
Prikaži zadnje objave v 4h - 24h
Prikaži celoten forum
Pogovor v živo
 Nalagam ...
|
|