V Mercatorjevi osrednji dobrodelni aktivnosti »Radi delamo dobro«, tudi Mercator pri Veliki Nedelji

Pri Veliki Nedelji se za donacijo potegujejo Kulturno društvo Simon Gregorčič Velika Nedelja, Prostovoljno gasilsko društvo Velika Nedelja in Rokometni klub Velika Nedelja

Špela Borko, ponedeljek, 4. april 2016 ob 19:25
Radi delamo dobro - Mercator Velika Nedelja

Radi delamo dobro - Mercator Velika Nedelja

»Radi delamo dobro«, je Mercatorjeva osrednja dobrodelna aktivnost, ki bo letos aprila potekala že tretjič zapored. V preteklih dveh letih so v njej donirali sredstva kar 600 lokalnim društvom in organizacijam, ter jim s tem v sodelovanju s svojimi kupci pripomogli k višji kakovosti bivanja v kraju.

Tudi letos bo april v 100 izbranih prodajalnah manjšega formata – med njimi tudi Mercator Velika Nedelja – potekal v znamenju osrednje dobrodelne aktivnosti. Kupci bodo odločali, kateri izmed treh društev ali organizacij, ki jih je predlagala posamezna prodajalna, si najbolj zasluži donacijo. V vseh sodelujočih prodajalnah bodo kupci vse dni v aprilu ob vsakem nakupu prejeli rdeč žetonček, s katerim  bodo lahko glasovali za »svoje« društvo.

Pri Veliki Nedelji se za donacijo, 1.000 € za prvo mesto, 200 € za drugo mesto ter 100 € za tretje mesto, potegujejo: Kulturno društvo Simon Gregorčič Velika Nedelja, Prostovoljno gasilsko društvo Velika Nedelja in Rokometni klub Velika Nedelja.

Vabljeni v Mercator Velika Nedelja, kjer lahko z vsakodnevnim nakupom, pomagate enemu izmed društev.

Delajmo dobro!


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje