Veržej klonil tudi na tretji tekmi nove sezone

Farmtech Veržej - Triglav Kranj 0:4 (0:2)

Prlekija-on.net, sobota, 20. avgust 2016 ob 20:12
Farmtech Veržej - Triglav Kranj

Farmtech Veržej - Triglav Kranj

V soboto, 20. avgusta, je Farmtech Veržej odigral tretjo tekmo v novi sezoni 2. SNL. Na Čistini v Veržeju se je pomeril z vodilno ekipo lige Triglav Kranj ter še tretjič v tej sezoni izgubil. Tokrat s 4:0.

Prvi gol je padel že v 10. minuti, ko je iz enajstih metrov zadel Vlado Šmit. Prekršek v kazenskem prostoru je pred tem storil Klemen Lah, ki je prejel tudi rumeni karton. Že tri minute pozneje je bilo 2:0 za goste, ko je zadel še Blaž Šujica. Veržej si v prvem polčasu ni priigral večjih priložnosti, v 32. minuti pa so ostali še z igralcem manj, saj je drugi rumeni karton prejel Lah.

Tekma je tako bila praktično odločena že v prvem polčasu, Triglav pa je v drugem polčasu le še potrdil zmago, ko je dva zadetka, v 64. in 77. minuti dosegel Matej Poplatnik za končnih 4:0. Med polčasoma so na igrišču zaplesale tudi Tikvice. Prva dva gola si lahko ogledate v spodnjem videu.

Ekipa Veržeja močno spremenjena
Veržej s tremi porazi ostaja na zadnjem mestu z gol razliko 1:13, prve tri tekme pa so imeli tudi nasprotnike, ki ciljajo na sam vrh lige. Tudi v naslednjih dveh krogih bodo imeli precej težka nasprotnika, Roltek Dob in Dravo Ptuj. Veržej letos v 2. SNL igra tudi s precej spremenjeno ekipo, saj je večina igralcev, ki so prejšnja leta tvorili jedro prve ekipe, Veržej zapustilo. Trenutno je njihov najstarejši igralec v 2. SNL star 24 let, ostali pa so stari od 16 do 22 let. V kadru imajo 12 mladih perspektivnih nogometašev, ki so bili vzgojeni v Veržeju.

Farmtech Veržej - Triglav Kranj 0:4 (0:2)
100; Šmit 10. (11-m), Šujica 13., Poplatnik 64., 77.

Zapisnik tekme lahko vidite tukaj.


Več v Šport