Podeljeni dve vstopnici za koncert Prljavo kazalište

Podelili smo dve vstopnici za koncert Prljavo kazalište in dve vstopnici za koncert Nede Ukraden

Dejan Razlag, sreda, 25. avgust 2010 ob 16:592
Prljavo kazalište

Prljavo kazalište

Danes smo v nagradni igri podelili še dve vstopnici za koncert skupine Prljavo kazalište, ki bo 27. avgusta v Ljutomeru na letnem kopališču v sklopu prireditve Lotmerška noč.  Že v ponedeljek, smo podelili dve vstopnici za sobotno dogajanje na Lotmerški noči.

Vstopnico za koncert Prljavo kazalište prejmeta uporabnika:
Nagrajenca sta bila obveščena. V kolikor se ne javita v ustreznem času, se vstopnica podeli naslednjemu uporabniku na seznamu.

Nagrajencema čestitamo.

Že v ponedeljek smo izžrebali vstopnici za koncert Nede Ukraden, ki ju prejmeta uporabnika:
Vprašanje se je glasilo: Katerega leta so Prljavo kazalište izdali svoj zadnji album?
Pravilen odgovor je bil leta 2008 oz. 2009.

V petek, 27. avgusta bo v Ljutomeru na letnem kopališču v sklopu prireditve Lotmerška noč, nastopila ena najpopularnejših glasbenih skupin iz bivše Jugoslavije, Prljavo kazalište. Predskupini bosta Sončna uprava iz Murske Sobote in Free for Cash iz Ljutomera.
Naslednji dan, v soboto 28. avgusta bo na istem prizorišču nastopila še Nika Zorjan (Slovenija ima talent), skupini Nova legija in Kingston ter legenda yugo pop glasbe Neda Ukraden.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji za 7,00 € ter na dan prireditve 9,00 €. Cena je enaka za petek in soboto, vstopnice pa lahko kupite v:
LJUTOMER - ŠIC BAR CAFE
MURSKA SOBOTA - ŠPANIK D.O.O. (poligon)
BELTINCI - PICERIJA ZVEZDA
GORNJA RADGONA - EHO-KAT D.O.O.
KAPCA - MALIBU

edifice četrtek, 26. avgust 2010 ob 10:01

Ob keri uri se začne koncert prljavega in ob keri uri predskupine nastopijo ?

Dejan četrtek, 26. avgust 2010 ob 10:11

PETEK: 27.8.
Ob 21. uri bo za ozračje letnega kopališča začela segrevati mlada perspektivna glasbena skupina Sončna uprava iz Murske Sobote in skupina Free for Cash iz Ljutomera.
ob 23.00 uri pa na oder prihaja ena najpopularnejših glasbenih skupin iz ...bivše Jugoslavije PRLJAVO KAZALIŠTE

SOBOTA: 28.8
Zabavo bo ob 21. uri začela skupina Nova legija, sledila jim bo skupina Kingston, za njimi pa legenda narodnozabavne glasbe NEDA UKRADEN
Ob 22.30 - 23.00 pa se bo na odru predstavila mlada perspektivna pevka Nika Zorjan, ki smo jo lahko spremljali v tv šovu Slovenija ima talent!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v