Zastavite vprašanje županskim kandidatom občine Ljutomer

Lokalne volitve 2010

Prlekija-on.net, sreda, 22. september 2010 ob 13:474
Lokalne volitve 2010

Lokalne volitve 2010

Ker je župan v službi občanov in občank in ker je od le-teh odvisno, kdo bo izvoljen za župana, vam na portalu Prlekija-on.net ponujamo možnost, da zastavite vprašanja kandidatom za župana občine Ljutomer. Vprašanja naj bodo čim bolj aktualna, zanimiva, tudi drzna, a nežaljiva.

Vprašanja lahko pošljete do vključno 26. septembra, nakar jih bomo v imenu uredništva posredovali kandidatom, da bodo nanje odgovorili. Vprašanja lahko zastavite vsem ali samo določenemu kandidatu, priporočamo pa, da enako vprašanje zastavite vsem kandidatom, saj je le tako možna primerjava morebitnega drugačnega pogleda na isto problematiko. Vprašanja bodo skupaj z odgovori objavljena v tednu med 27. septembrom in 3. oktobrom.

Vprašanja so anonimna; žaljiva in sovražna vprašanja ne bodo upoštevana.

Upoštevana bodo samo vprašanja, ki bodo poslana preko obrazca: kliknite tukaj, da zastavite vprašanje.

Almanah petek, 24. september 2010 ob 10:54

Evo bon jaz prvi.

Vprašanje za vse kandidate.

Kaj bo bodoči župan/županja naredil, da bo v Ljutomeru več parcel za individualno gradnjo in zakaj se Ljutomer ne širi preko želežniške proge (v pasu mala železniška postaja- cesta za Stročjo vas).

Dejan petek, 24. september 2010 ob 11:27

Almanah, kak ti gori piše, bodo upoštevana samo vprašanja, ki bodo poslane prek tega obrazca -> Zastavi vprašanje.

Pod komentare ne pište vprašanj.

Trenutno jih je 21, tak ka neš prvi.

žoža sreda, 29. september 2010 ob 12:51

Žal smo šele danes dobili vrednotenje nepremičnin, zato vprašanj za župane več ne moremo postavljati. Vseeno pa bi lahko župana in kanididate vprašali kaj bo naredil v zvezi s tem, saj bom na primer jaz za dvosobno stanovanje v Ljutomeru plačala 144 EUR davka, do sedaj sem pa 98. To je kar skoraj 47 % več? Kaj porečete na to?

žoža sreda, 29. september 2010 ob 13:00

No malo sem se zmotila, ker sem računala od celotne vrednosti 60.000,00, moram pa od 80 % vrednosti. Torej vseeno se mi zdi še vedno preveč 115,20 EUR za davek v Ljutomeru.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Politika