K Lotmerškemu razvojnemu partnerstvu pristopila še stranka SMS

Stranka mladih - zeleni Evrope pristopila k Lotmerškemu razvojnemu partnerstvu

Dejan Razlag, ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 18:4722
Lotmerško razvojno partnerstvo

Lotmerško razvojno partnerstvo

V ponedeljek, 18. oktobra je k Lotmerškemu razvojnemu partnerstvu pristopila še Stranka mladih - zeleni Evrope in tako za drugi krog županskih volitev v občini Ljutomer uradno podprla kandidatko za županjo mag. Olgo Karba.

V slaščičarni Rogljiček v Ljutomeru so se zbrali vsi razvojni partnerji, ki podpirajo Olgo, to so stranke LDS (mag. Aleksander Kavčič), NSI (Daniel Smodiš), SDS (Andrej Lah), Zares (Janez Kardoš) in Zelena koalicija (Bojan Pintarič), ter dve neodvisni listi, Mlada Prlekija (Sara Karba) in Mi smo prava lista (Robert Pregrad) in sedaj še Stranka mladih - zeleni Evrope. Petra Vencelj, predsednica Stranke mladih - zeleni Evrope, lokalnega odbora Ljutomer je podpisala aneks k dokumentu Lotmerško razvojno partnerstvo in tako je stranka uradno pristopila k omenjenemu programu.

Dogodka se je udeležil tudi predsednik Stranke mladih - zeleni Evrope, mag. Darko Krajnc, ki je izrazil zadovoljstvo ob uspehu stranke na lokalnih volitvah v Ljutomeru ter dejal, da je mag. Olga Karba nedvomno tista prava izbira, ki lahko občino Ljutomer vodi uspešno. Prisoten je bil tudi Janez Vencelj, kandidat za župana občine Ljutomer na listi Stranke mladih - zeleni Evrope v prvem krogu, ki je v drugem krogu svojo podporo namenil Olgi.

Olga se je ob tej priložnosti zahvalila tudi Marselu in Tanji Šalamon, za uspešno vodenje podjetja, saj je podjetje Rogljiček bilo nominirano za Dravsko-pomursko gazelo 2010. V prijetnem sproščenem vzdušju, je sledila pogostitev z odličnim pecivom Rogljiček, Olga pa je nadaljevala svojo pot s srečanji s krajani na Stari Cesti in v Pristavi.

Almanah ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 19:50

sem veseli da se je to zgodilo

zobl ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 20:27

Lepo ka so podpisali partnerstvo, samo ne ven kaj majo ene liste kere so doble na volitvah 20 glosov podpisovati ?

zobl ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 20:29

zaj de ze fsaksi keri ma 5 min cajta dela neksno listo, kera dobi 20 glosov Nasmeh

lotmerzanec ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 20:34

Drogi moj Zobl , to ti je demokracija. Tudi ti maš toto možnost!

karantanija ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 21:01

BRAVOOOOOOOOOOOOOO, jas pa jin želin, ka bi tote pakt drža nejme še nadaljnih 12 let, ker Olga de itak 3 mandate županja. Zmaga

Antonija ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 21:16

Čuješ Karantanija či bi bila po totih 12 letih OK bi jo mi volili še za 4 leta.

pišta ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 21:33

Bravooooooooooooooooooooooooooo! Svaka jim čast ka so se fkup najšli! Lehko bi se že prle!

Hahaha

pirožlek ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 23:14

Dejan žalostno ka si šteja vgasnoti pirožleka ki ti drži ravnotežje in verodostojnost foruma.
Pogledni bedo kak slavijo še enega svetnika kcoj, samo "RAZVOJNIKI NE POZOBITI ka mate surmaki zaj kumaj 9 svetnikov, župan pa 10.
Je pa žalostno ka rogliček ne ve ceniti, kaj je župa za jega naredja glede lokacije bivše Simentalke in pri vspostavljanji stikov na državni ravni glede širitve firme.
Če je res bolj pomembno jegova rodbinska usmerjenost v desno (Nsi, pa Janševci) pred poslom te ne potli jomrati. To lehko samo kozalš.

gorgona ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 23:14

pa dobro ke tote krejnc more sploh nos scoj nege tiščate,se se tak ve ka je v šentilje si zmisla,ka neve sprejete poraza,sicer pa ja gooooooo olga,ker frančekova doba se je stovila...oz upan ka se bo toti trojni pakt z njim,gradbincem ter gostilničarjem ustavil že enkrat in prva prilika je že v nedelo dragi moji....

Dejan ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 23:27

Pirožlek, opet mene obtožüvleš za neke, za kej nesen odgovoren. Vgasna si se som. Ampak maš očitno pedoša DarkMAN-a.
Zakej bi to bila beda, ka slavijo? Samo vi lehko slavite?

Pa zej še Rogljičeka žališ, ki tü poleg nič nima. To je bila samo navodna zahvala pa ne vpletej v toto politiko nekoga po brez veznen.

prleška puca ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 23:31

pirožlek rejši se ti brigaj za to ka boš filme dale vrta v kinodvorani pa še kero stranko meja po nedelji.... kak pa se vtičeš v druge.... Ploskač

prleška puca ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 23:33

aja pa te zej povej keri je te 10 svetnik od sedanjega župana? ne vem keri od sls je da javno podporo? ce ti to tak veš te še z nami deli ki smo malo bolj nevedni

zobl ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 23:36

zaj jih je puno v toten partnerstvi. to de po volitvah kak bi rekli v kriminalnih krogih, "mala bara, puno krokodila" Nasmeh

Pepek z brega torek, 19. oktober 2010 ob 00:06

Mislec Mislec Mislec
Pej pirožlek, nesen glih gvišen, ka tota tvoja matematika okoli svetnikof valo.
Po mojen so ne "fprašlivi" samo SLS-ovi, pač pa tüdi SD-jovi svetniki. Bor za enega sen skoro prepričani, ka nede Franca podprja... Hihihi Hihihi

Samo toga ne razlogej okoli... Tiho Tiho Tiho

pirožlek torek, 19. oktober 2010 ob 00:47

prleška puca pa ti sploh veš šteti: 5 desus, 3 sd, 1 lmrv in 1 prlekija, saj ven ka sanjate o enajsten pa va s malo panika dovle, ka lažete ka vsi izvoljeni svetniki, ki so v 1. krogi dali podporo župani v drugem krogi tega več ne.
Če bi net malo poroča tudi o drugi stroni kaj se je v pondelek godilo bi pisalo, ka je v hoteli Jeruzalem bila na predstavitvi župana puna sejna soba (prisotna sta bila tudi ejzenponar pa račji mož), pa malo kasneje v gasilskem domi Radomerja prek 40 lidi. Na obeh srečanjih je bilo jasno povedano ka vse stranke in liste, ki podpirajo župana v prven krogi, to delajo tudi dale, kar je bilo lepo pokozano s prisotnostjo vseh predstavnikov stran in list.

grom torek, 19. oktober 2010 ob 07:27

Či vrvleš Pipko

zobl torek, 19. oktober 2010 ob 09:52

meni ali več ni jasno o kakšnih ajzenponarih pa račjih gučite vi ?

kdo ali kaj je ajzenponar pa račji mož ?


prleška puca torek, 19. oktober 2010 ob 09:57

ja vidiš kakšo kulturo majo eni kda liden takše vzdevke tolajo Hjooj

jozejuz torek, 19. oktober 2010 ob 10:07

Bravo! Tak se lidi združi!

tupez torek, 19. oktober 2010 ob 12:36

to so trije glosi več Nasmeh

gorgona torek, 19. oktober 2010 ob 13:33

pirožlek....ti res nemreš sprejete kritike,ti res nemreš ka ti nehšče ke reče,vsi vemo kej se je pod mandatom tega župana dogajalo...kej se je dogajalo ko so se določeni glasovi brale,neke nedel nazej v nekših ustanovah...verjetno je blo pod taktirko tega župana bore malo dobrega za malega človeka...ven ka se določene lidje bojijo(te),ker se ve ka de se z morebitnim prihodom mag.karbe nareda red na občini ter še na nekaterih drugih ustanovah...ka nebe prava kak se pobirajo najemnine za razne prostore v občini ljutomer pa nej se gre to za t.i.kontejner al pa kak poslovne in druge prostore...neven ke mate vsi prosti rogličeke...človek se je pač znejša je bija prove človek na proven meste,to pa je značilna slovenska faušija...me prav zanima kdo se je od vas na tem forume tak znejša kak un pa ga ne poznam osebno...lp

pirožlek petek, 22. oktober 2010 ob 13:22

Veš kaj gorgona, či bi ti grotalo na listo rogličeka spraviti, bi meli sigurno svetnika več, samo ven ka je un VEHOVAROVA šola opa neje teko nor ka bi se ša z vami luzeri, un je poslovnež, ki ga cenim.

Prav moš vsi vemo kaj se je za časa mandata Jurše naredlo in to NE MALO!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Politika