Glasujte za fotografijo petega foto natečaja

Glasujte za svojo najljubšo fotografijo nagradnega natečaja

Prlekija-on.net, ponedeljek, 3. januar 2011 ob 00:107
Fotospecialisti.si

Fotospecialisti.si

Izbrali smo najboljše fotografije, ki ste jih uporabniki od 1. decembra 2010 do 2. januarja 2011 dodali v album in tako sodelovali v petem nagradnem foto natečaju. V albumu se je nabralo 89 fotografij 35 različnih avtorjev. Za svojo najljubšo fotografijo lahko glasujete do vključno 8. januarja, ko bo avtor fotografije z največ glasovi prejel nagrado in sicer fotoaparat Nikon Coolpix L22, ki ga podarja spletna trgovina Fotospecialisti.si.

Izbrali smo 10 fotografij, ki so v albumu natečaja bile ocenjene najbolje ter še dodatnih 10 fotografij, ki smo jih izbrali sodelavci portala Prlekija-on.net. Pri tem se je upoštevala svetloba, postavitev ter zanimivost motiva.

Avtorji, ki so sodelovali na natečaju: indalo, r1980, vili100, prleška puca, suzana33, bostjan85, KrizKrazKraljTomaz, diablo_girl, Tinaaa, burekk, mojcara, mojca, MILAN, edip, rok000, natasa97, -sara-, Tamara, kosti28, saara, tjesih, porcelainDD, terbyka, taia, janos12, Ormožan, Metuljcica_89, klavdijas, joco, KaRmen, foto, Ivek, fmatko, zvezdica in Sajmon.
Vsem sodelujočim uporabnikom se zahvaljujemo za sodelovanje, nov nagradni foto natečaj pa bo že kmalu. Vse fotografije lahko vidite tukaj.

Postopek za glasovanje
Za svojo najljubšo fotografijo na portalu lahko glasujete samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov), zato dobro premislite, preden oddate svoj glas. Fotografije so razvrščene po datumu, kot so bile dodane v album. Za glasovanje na portalu se morate registrirati in prijaviti v sistem.

Za fotografijo lahko glasujete tudi v albumu na Facebook strani Prlekija-on.net. Tam glasujete tako, da posamezni fotografiji oddate glas (Všeč mi je). Za glasovanje na Facebook strani morate biti oboževalec strani Prlekija-on.net. To lahko postanete tukaj.

Na Facebook strani lahko glasujete za več fotografij medtem ko na portalu lahko glasujete samo za eno.

Seštevek glasov na portalu in seštevek glasov na Facebook strani bo dal zmagovalno fotografijo. Če bo ob koncu glasovanja več fotografij imelo isto število glasov, bodo tiste fotografije na voljo ponovno za glasovanje.


Več v