Še vedno lahko glasujete za najljubšo fotografijo

Glasujte za svojo najljubšo fotografijo nagradnega natečaja

Prlekija-on.net, sreda, 5. januar 2011 ob 20:55
Fotospecialisti.si

Fotospecialisti.si

Na portalu in Facebook strani Prlekija-on.net, še vedno lahko glasujete za svojo najljubšo fotografijo petega foto natečaja do vključno 8. januarja, ko bo avtor fotografije z največ glasovi prejel nagrado in sicer fotoaparat Nikon Coolpix L22, ki ga podarja spletna trgovina Fotospecialisti.si. Zaenkrat še nobena fotografija nima odločilne prednosti.

V času pisanja članka ima fotografija vogel od prleška puca skupno 65 glasov, fotografija Snežni vonograd od rok000 59 glasov, sledita Začarana zima od foto z 29 glasovi in delo na belo od edip s 27 glasovi.

Postopek za glasovanje
Za svojo najljubšo fotografijo na portalu lahko glasujete samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov), zato dobro premislite, preden oddate svoj glas. Fotografije so razvrščene po datumu, kot so bile dodane v album. Za glasovanje na portalu se morate registrirati in prijaviti v sistem, glasujete pa tukaj.

Za fotografijo lahko glasujete tudi v albumu na Facebook strani Prlekija-on.net. Tam glasujete tako, da posamezni fotografiji oddate glas (Všeč mi je). Za glasovanje na Facebook strani morate biti oboževalec strani Prlekija-on.net. To lahko postanete tukaj.

Na Facebook strani lahko glasujete za več fotografij medtem ko na portalu lahko glasujete samo za eno.

Seštevek glasov na portalu in seštevek glasov na Facebook strani bo dal zmagovalno fotografijo. Če bo ob koncu glasovanja več fotografij imelo isto število glasov, bodo tiste fotografije na voljo ponovno za glasovanje.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Nagradne igre

Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas bo ponovno združila v Lenartu

petek, 16. marec 2018 ob 08:38
Bujta repa

Znan je program 61. Bujte repe

sreda, 21. februar 2018 ob 15:24