Zobl žur tudi v Ljutomeru

12. marca bo v Ljutomeru Zobl žur

Tjaša Lebar, četrtek, 3. marec 2011 ob 19:303
Zobl žur

Zobl žur

Prleški študentski klub bo prvič v Ljutomeru organiziral Zobl žur, ki bo v soboto 12. 3. 2011 v diskoteki Oxigen v Ljutomeru z začetkom ob 21. uri. Študentom je ta žur dobro znan, saj se že tradicionalno vsako leto odvija v dveh največjih univerzitetnih mestih in sicer v Ljubljani in Mariboru. Ker je zanimanje s strani domačih študentov vedno zelo veliko, smo se odločili, da ta projekt poskusimo izpeljati tudi v Ljutomeru, in če bo odziv dober, bomo obdržali tradicijo.

Naša prva ideja je bila, da tudi tistim, ki ne študirajo predstavimo Zobl žur in ga tako pripeljemo v mesto od koder je prišla prva ideja, torej v Ljutomer. Sicer so starejše generacije pred leti v Ljutomeru že pripravile Zobl žur, ampak se ni obdržal. Upamo, da nam bo uspelo. Naš glavni cilj je, da domačinom pokažemo, da skrbimo za Prleško kulturo in s tem promoviramo našo tradicijo.

Na samem dogodku nas bo zabavala domača skupina Zetor band, kasneje pa bo zabava z DJ 9oRUSH-om. Manjkalo ne bo niti domačega »zobla« in »lüka«, ki ju bo dovolj za vse obiskovalce. Lahko si boste priskrbeli tudi značilne majice z napisom »Zobl, zobl pa lük«, pripravljamo akcijske cene pijač, poskrbeli pa bomo tudi za smeh in pripravili igre. Manjkalo ne bo ničesar. Vstopnina za nečlane bo 3€, za člane 2€.

Pred žurom vas med 18.00  in 21.00 uro vabimo v prostore Prleškega študentskega kluba, kjer bomo pripravili degustacijo domače tünke in vin.

Na Zobl žur tako vabimo vse generacije in upamo, da se vidimo!

driver četrtek, 3. marec 2011 ob 22:13

ge si zobl, še maš teden cejta, te pa te pojemo Hahaha

TUNČEK petek, 4. marec 2011 ob 08:44

Pa jeli mo ga tüdi en tjeden, se je zlo obilen. Hahaha

Dejan nedelja, 6. marec 2011 ob 10:04

Pa mo po dugen cejti šli na zobl žur. Ge so že cejti, ka smo kak dijaki v MB hodili na zoble, pa potli kak študenti v LJ, zej pa mo te v Lotmerk šli žurat Nasmeh

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno